Pildid: Samal ajal kui Evelin Ilves ilutses moeshowl, pidas Ieva Ilves hoolt meie julgeoleku eest (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 9. jaanuaril, samal ajal kui Evelin Ilves ilutses Baltika Grupi moeshowl, arutas Briti Suursaatkonna korraldatud üritusel küberjulgeoleku teemadel Eesti uus esileedi Ieva Ilves.

Foto: Marko Pilliroog / Briti suursaatkond

See, et kaks naist on erinevad nagu must ja valge, on siililegi selge. Kuid, on peamine, et naised tegelevad sellega, mis neile meeldib ning võtavad osa üritustest, mis nende hobide ja tööga ühtivad. 

Foto: Marko Pilliroog / Briti suursaatkond

Arutlus, mille organiseeris Briti suursaadik Chris Holtby, oli Ievale väga kodusel teemal, küberjulgeolekust.

«Mul oli väga hea meel sellel üritusel osaleda,» kirjutab Ieva oma Facebooki leheküljel ning lisab: «Ma tänan suursaadikut, et ta andis mulle võimaluse mõtteid jagada, kuid veelgi enam on mul hea meel selle üle, mida õppisin eksperte täis publikult.» Ieva töötab küberjulgeoleku valdkonnas Läti kaitseministeeriumis.

Foto: Marko Pilliroog / Briti suursaatkond

Vaata pildigaleriid!

LOE LISAKS: Galerii ja video: Evelin Ilves tuli avalikkuse ette koos silmarõõmu Siim Rikkeriga

Samuti nautis oma õhtut ka Evelin Ilves, kes tuli avalikkuse ette koos silmarõõmu Siim Rikkeriga. Evelin nautis Baltika Grupi moeshowd esireas ning avaldas ka oma lemmiku. Õhtu oli täis naeru ja moodi!

LOE LISAKS: Video! Evelin Ilves avaldas, milline kaubamärk on tema lemmik

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles