Retrofestivalil festivalil esinev Scooter sai valmis uue albumiga «Ace»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scooter
Scooter Foto: Promopilt

Scooter ilmutas äsja oma 18. albumi «Ace» ning selle esimene singel «Oi» on juba jõudsalt tuure kogumas. Saksa tantsumuusika legend Scooter esineb 26. ja 27. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuval megafestivalil We Love the 90's.

Plaadi esiksingel «Oi» jääb enim kõrva oma riivatu refräänireaga ning laulu videos on kasutatud õhku täis puhutud hiidnukke.

1993. aastast tegutsenud Scooter on kogu oma karjääri vältel ka Eestis ülipopulaarne olnud. Veel viimati eelmisel suvel Tartu Laululaval esinedes tõi ta kokku 8000-se publikumassi. Tantsumuusika legendi suurimad hitid on «Fire», «How Much is the Fish», «Hyper, Hyper» jt.

Scooter esineb We Love the 90's festivalil muljetavaldavas 1990ndate hittstaaride reas. 26.-27. augustini esinevad festivalil ka Culture Beat, Captain Jack, Dr Alban, Londonbeat, Vengaboys, E-Type, Alexia ja Basic Element.

Rohkem infot Facebookis.

Vaata videot «Oi»:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles