Foto: need on «Top Geari» kuus uut saatejuhti (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Top Geari» uued saatejuhid: Rory Reid, Sabine Schmitz, Matt LeBlanc, Chris Evans, Chris Harris, Eddie Jordan ja The Stig
«Top Geari» uued saatejuhid: Rory Reid, Sabine Schmitz, Matt LeBlanc, Chris Evans, Chris Harris, Eddie Jordan ja The Stig Foto: BBC

BBC avalikustas autosaate «Top Gear» kõik uued saatejuhid.

Varasemalt oli teada, et peasaatejuhiks saab raadiohääl Chris Evans. Hiljem selgus, et tema kõrval hakkab saadet juhtima hittsarjast «Sõbrad» tuntud näitleja Matt LeBlanc, kirjutab topgear.com.

Lisaks neile on saatejuhtide reas neli autosõpra: võidusõitja Sabine Schmitz, Youtube'i staar Chris Harris, endine F1 tiimiboss Eddie Jordan ja motoajakirjanik Rory Reid. Otse loomulikult on rivis ka The Stig.

Eddie Jordan juhtis kunagi F1 tiimi ja tema sõitjate hulka kuulusid näiteks Michael Schumacher ja Damon Hill. «Mul on kaassaatejuhtide vastu tohutu lugupidamine ja ma palun viisakalt, et nad vanema inimese vastu väga karmid poleks,» ütles Jordan.

Sabine on «Top Geari» fännidele ammune tuttav. Üheks meeldejäävamaks hetkeks oli see, kui ta Nürburgringil väikebussiga ringi kimas. «Kasvasin üles Nürburgringi kõrval ja olen suurema osa oma elust võidu sõitnud. Võimalus kombineerida autojuhtimist ja saatetegemist oli liiga hea võimalus, et sellest loobuda,» kommenteeris ta.

Youtube'i staar Chris Harris ütles: ««Top Gear» on saade, mis aitas vormida mu elu autodega, vaadet autodele ja mu sõltuvust autodest. Ootan põnevusega, mil käed külge lüüa saan!»

«Top Gear» kuulutas uusi saatejuhte otsides välja ka avaliku konkursi, mille kaudu leiti Rory Reid.  «Kui ma saatsin neile 30-sekundilise proovivideo, olid võimalused kindlalt minu vastu. Olen ääretult uhke, et minust sai see üks inimene, kes läbis avaliku konkursi. Olen aastaikümneid «Top Geari» fänn olnud ja ma armastan autosid sellise viisil, mis sobib saatega ideaalselt,» sõnas Reid.

Uues kuues «Top Gear» naaseb ekraanile maikuus.

«Top Geari» endised saatejuhid Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond lahkusid saatest pärast seda, kui Clarkson vallandati produtsendi löömise pärast. Triol on tegemisel aga uus autosaade Amazonis ja sellel on kuulduste kohaselt ülisuur eelarve. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles