Galerii: linnarahvale avas uksed uus Mustamäe Keskus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 12. veebruaril täpselt kell 14 avas linnarahvale uksed uus Mustamäe Keskus, mis koondab ühe katuse alla Baltikumi moodsaima Apollo Kino, Mustamäe suurima valiku toidukohti, esimese Lotte kohviku, värske Rimi ja kaasaegseima MyFitness spordiklubi.

Foto: Viktor Burkivski

Mustamäe Keskuse pidulikule avamisele eelnes meeleolukas pressibriifing, millele järgnes keskuse pidulik avamine.

Foto: Viktor Burkivski

 Keskus asub Tallinnas aadressil Tammsaare tee 104a.

Foto: Viktor Burkivski

Mustamäe Keskus koondab ühe katuse alla Baltimaade moodsaima Apollo Kino, linnaosa suurima valiku toidukohti, esimese Lotte kohviku, värske Rimi ja kaasaegseima MyFitness spordiklubi.

Foto: Viktor Burkivski

Mustamäe Keskuse tegevjuht Anneli Hirv ütles avamisel, et keskuse fookuses on kogu perele vaba aja veetmiseks uute võimaluste loomine. «Soovime, et keskus kujuneks linnaosa uueks südameks ja kõigi mustamäelaste armastatud kohtumispaigaks – Mustamäe keskuseks selle otseses mõttes,» lisas Hirv.

Foto: Viktor Burkivski

Ligi neljandiku keskusest võtavad enda alla kümmekond erinevat toidukohta eesotsas 300-kohalise Lidoga. Keskuses asub iseteeninduskassade, uudse väljapaneku ja poes kohapeal asuva suitsuahjuga uus Rimi. Lisaks mitmetele lastele mõeldud kauplusetele tegutseb keskuses ka Eesti esimene Lotte kohvik, kus saab kogu perega süüa, Lotte tegelastega kohtuda, mängida ja üritusi korraldada.

Foto: Viktor Burkivski

Keskuse avanädalavahetuse jooksul toimub keskuses tiheda programmiga suur tänavakultuuripidu kogu perele, millega kutsutakse linlasi uue esindusliku keskusega esmakordselt tutvuma. Mustamäe Keskus asub aadressil Tammsaare tee 104a, keskuse ees ja katuseparklas saavad külastajad parkida tasuta.

Foto: Viktor Burkivski

Uues Mustamäe Keskuses on kokku enam kui 21 000 ruutmeetrit, sealhulgas ligi 13 500 ruutmeetrit üüritavat pinda. Mustamäe Keskuse ehitasid OÜ Astlanda Ehitus ja Eventus Ehitus OÜ. 

Vaata suurt pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles