Elu24 video! Eesti Laulu finalist Kati Laev: meie jaoks oli juba poolfinaali pääsemine ääretult suur võit

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 13.veebruaril selgus telemajas, kes on need õnnelikud, kes pääsevad 5.märtsil toimuvale Eesti Laul 2016 finaali. Teiste seas said hõisata ka Kati laev ja ansambel Noorkuu, kes pääsesid edasi looga "Kaugel sinust". Elu24 uuris, kuidas Kati Laev pärast poolfinaali end tundis ja mis on finaalis plaanis korda saata!

Lauljatar Kati Laev tunnistas, et nende jaoks oli juba poolfinaali pääsemine ääretult suur võit ning edasipääsu ei osatud ette aimata. "Seda, et me Saku Suurhalli lavale saame, ilmselgelt ei osanud me uneski näha. Me oleme väga õnnelikud ja peame korralikult nüüd maha istuma ja vaatama, mis saama hakkab."

Lauljanna sõnul on kindlasti finaali jaoks vaja ka üht-teist kohandada ja muuta: "Alati saab paremini."

Noorkuu liikmed on olnud Katile väga suureks toeks laval ja suurteks nõuandjateks just laulmise osas. "Meil valitseb väga sõbralik õhkkond ja kõik on hästi. Ma olen äärmiselt õnnelik, et ma saan koostööd teha just selle ansambliga."

Kas Kati ja Noorkuu ühisest sulest on ka edaspidi midagi oodata, sellele lauljanna veel vastust ei osanud anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles