Leonardo DiCaprio maksis Mongoolia ellujäämisseikluse eest 95 000 dollarit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo DiCaprio Hugh Glassi rollis filmis «The Revenant»
Leonardo DiCaprio Hugh Glassi rollis filmis «The Revenant» Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Leonardo DiCaprio, kes kandideerib karusnahaküti rolliga filmis «The Revenant» (Mees, kes jäi ellu) Oscarile, maksis Mongoolias ellujäämisseiklus eest 95 000 dollarit.

Staar veetis kümme päeva Mongoolias koos rändhõimuga, elades jurtas, ratsutades hobustega, püüdes Hovsgoli järvel kala ja küttides jahikullide abil, edastab The Telegraph.

Kuigi DiCaprio sai filmi «The Revenent» võtetel üsna karme asju kogeda, jäi sellest vist väheseks, sest pärast võtete lõppu läks ta Mongooliasse, kus koges nomaadide elu.

Temaga oli seal koos rootslasest seikleja Johan Ernst Nilson, kes näitas staarile, kuidas metsikus looduses elades tegelikult ellu jääda ja kõht täis saada.

«Metsiku looduse rännakud paiskavad 21. sajandi mugavustega harjunud inimesed nende turvatsoonist välja ja sunnivad uurima, milleks nad võimelised on. Tehes seda, mida igapäevaelus ei tehta, hakkavad nad rohkem enda sisse vaatama,» sõnas rootslane.

Nilson jätkas, et ta on näinud mitmel korral, kuidas temaga koos seiklema tulnud on jõudnud oma võimete piirile ning paljudel neist ei olnud varem aimu, kus see piir on.

DiCaprio kehastab filmis «Mees, kes jäi ellu» karusnahakütt Hugh Glassi, kes saab karu tõttu vigastada ja kelle ta reeturlikud kaaslased maha surema jätavad.

DiCaprio sai selle rolli eest juba Briti Bafta auhinna, kuid talle ennustatakse ka Oscarit.

Staari sõnul valmistus ta karusnahaküti rolliks kaaua, sest see nõudis vastupidavust ja tugevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles