Peole! Shigeto põikab maailmatuuril Von Krahlist läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerikamaalt pärit muusik Zach Saginaw ehk Shigeto
Ameerikamaalt pärit muusik Zach Saginaw ehk Shigeto Foto: Facebook

AUX on tagasi ja kostitab riigi sünnipäeva eelõhtul Von Krahlis külalisi hambaauku eksivate kanapeede asemel mitmekäigulise a la carte dineega - lubage esitleda - Shigeto.

Ameerikamandrilt maabuv Zach Saginaw ehk Shigeto on üks neist põnevama helimaitsega muusikutest, kelle minevik, olevik ja tulevik tõlgenduvad peategelase enda käe läbi mingit laadi eklektilis-meloodiliseks juturaamatuks, mida paslik ette kanda nii koduses magamistoas kui elavas klubimiljöös.

Vaid loetud kuud tagasi oma 3. kauamängiva «Intermission» üllitanud Shigeto esitles hiljuti oma kätetööd edukalt ka Gilles Petersoni ja Benji B raadiosaadetes ning 23. veebruari õhtul saab seega ka Tallinna rahvas mõlemast mainitust üsna konkreetse pildi ette manada.

Halba ei tee sealjuures ka fakt, et tegemist saab olema LIVE-esinemisega, täiskoosseisus trummikomplekt ja kõik jutud.

Shigeto võrdlemisi unikaalset blendi hip-hopist, jazzist ja elektroonikast toetavad Lauri Täht ja Firejosé. Kohtumiseni peol!

Üritus Facebookis.

Pilet: 8 eurot eelmüük / 10 enne 01:00 / 12 peale 01:00

Uksed 23:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles