Kõrv peale! I Wear* Experimenti lugu ‘Patience’ sai kaks põnevat ja tantsulist remixi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 teise poolfinaali salvestamine, I Wear Experiment
Eesti Laul 2016 teise poolfinaali salvestamine, I Wear Experiment Foto: Erlend Štaub

Sel laupäeval astub I Wear* Experiment üles Eesti Laulu teises poolfinaalis. Võistluslugu ‘Patience’ on tänaseks saanud kaks uut ja põnevat töötlust.

I Wear* Experiment’i lugu ‘Patience’ on kõrva jäänud esimeses poolfinaalis osalenud Windy Beachi loo ühele autorile ULA-le, kes on töötluse nimetanud ULAkaks remixiks. “Alati on põnev kui üks poolfinalist teise poolfinalisti loost oma versiooni loob,” on IWE liikmed meelitatud.

Teise remixi autor on Marcus Peak, kes kommenteerib oma töötlust nii: ”Patience meeldis mulle esimesest kuulamisest peale ning nõustusin remixi looma ilma pikemalt mõtlemata. Loo originaal sisaldab palju salapärast ja ürgset energiat ning remixi luues tahtsin seda sama energiat house võtmes välja tuua.“

‘Patience’ kõlab sel laupäeval Eesti Laulu poolfinaalis neljandana. Eesti Laulu kõrval on I Wear* Experiment jõudnud ka Läti muusikaportaali bobe.me poolt korraldatud võistluse, mille eesmärgiks on leida Briti bändi Hurts Baltikumi kontsertidele külalisesineja, finaali, konkureerides veel kolme bändiga. Lõpliku valiku teevad Hurtsi liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles