«Politseiakadeemia» kultusnäitleja 10 000 heliefekti kõlavad Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika kultusnäitleja Michael Winslow
Ameerika kultusnäitleja Michael Winslow Foto: promo

Comedy Estonia toob märtsis lavale Ameerika kultusnäitleja Michael Winslow stand-up komöödia show «Michael Winslow’s Sound Adventure».

Laiemale publikule on mees tuntud menufilmidest «Politseiakadeemia», «Spaceballs» ja «Gremlins». Nendest Eesti pubikule tuntuimas – «Politseiakadeemias» – kehastab Winslow koomilist tegelast, nimega Larvell Jones. Karakter, kellega Winslow jäädvustas ennast kinopubliku mällu igaveseks oma legendaarsete heliefektidega.

Foto: promo

Tallinnasse jõuab Winslow 15. märtsil kell 19:00, kus annab etenduse Solaris Apollo Kino saalis. Kuna koomiku repertuaari kuulub 10 000 erinevat heliefekti, siis võib kindel olla, et tegemist saab olema tippklassi etendusega, mis paneb kaasa naerma ka kõige tõsisema eestlase.

Foto: promo

Comedy Estonia tuletab meelde, et etendus on inglisekeelne ja, et pileteid on piiratud koguses. Õhtut juhivad Louis Zezeran ja Karl-Alari Varma, muusikaga vürtsitab DJ s’Poom (5Loops).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles