FOX Life’i uus sari räägib kaasaegse loo põrguinglist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader sarjast «Lucifer»
Kaader sarjast «Lucifer» Foto: FOX International Channels Estonia

FOX Life’i uus musta huumoriga vürtsitatud komöödiasari «Lucifer» näitab tänapäevasemat vaatenurka langenud ingli loost. Sari esilinastub esmaspäeval, 22. veebruaril kell 21.00.

Kui ametipost põrgus muutub igavaks, otsustab Lucifer (Tom Ellis) maise eluga tutvuda, valides oma senise kuningriigi asemel linnaparadiisi Los Angeles. Ta avab otse linnasüdames ööklubi Lux, kus naudib kõike, mida ööelul on pakkuda, kuni selle hetkeni, mil tema klubi ees tapetakse kuulus laulja. Mõrvari tabamiseks hakkab Lucifer koostööd tegema kauni detektiivi Chloe Deckeriga (Lauren German), kelle vastu tunneb ta tavapäratut sümpaatiat.

Lucifer on harjunud kasutama oma tahtmise saamiseks saatanlikke supervõimeid, näiteks tajub ta inimeste salajasi ihasid ja pahesid ning suudab panna neid avalikult üles tunnistama. Kuid Chloe peal tema võimed ei toimi..

Sari on juba enne linastumist saanud palju vastukaja: nt Ameerika Perekonna Assotsiatsioon (AFA) algatas petitsiooni, et takistada sarjal eetrisse jõudmist, sest see loob saatanast inimliku ja lausa heatahtliku kuvandi.

Sarjas teevad kaasa mitmed näitlejad, kes on ka Eesti televaatajatele tuntud: Lauren German filmist «Texase mootorsaemõrvad» (The Texas Chainsaw Massacre) ja sarjast «Hawaii 5-0» (Hawaii Five-0), Kevin Alejandro sarjast «Puhas veri» (True Blood), Rachel Harris filmist «Pohmakas» (The Hangover) jt. Sarja looja on menusarja «Californication» tegevprodutsent ja peastsenarist Tom Kapinos.

FOX Life kanal näitab kiiksuga komöödiasarja «Lucifer»  igal esmaspäeval kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles