Normann ja Toman täna «Sõnasõja» jõulusaates

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann.
Henrik Normann. Foto: Aivar Kullamaa / Kroonika

 

Täna kell 20.00 Kanal 2 naerutavad «Sõnasõja» jõulu-erisaates vaatajaid näitlejad Henrik Normann ja Eduard Toman.

Kristjan Jõekalda tänane «Sõnasõda» on väga eriline. Lähenevate jõulude puhul möllavad stuudios punakuued ja valgehabemed ning seekordsed erikülalised on komöödiasarja «Eestlane ja venelane» peaosalised Henrik Normann ja Eduard Toman.

Henrik Normann teab sõnaseletusmängu juba teatrikoolist. «Mind ei taheta tavaliselt väga mängu võtta. Minu amet näitlejana on selline, et kirjeldan asju, pean olema väga arusaadav», räägib Normann. «Naisterahvad on muide sõnaseletusel osavamad kui mehed, sest naised on väga head järeldajad», lisab ta.

Eduard Toman ei mängi sõnaseletusmängu kuigi tihti ja oli seetõttu «Sõnasõtta» tulles pisut ärevil. «Mul oli eelarvamus, kas saan hakkama. Ligi kolmkümmend aastat on laval oldud ja olen unustanud, mis teatrikoolis tehti. Aga tundub, et vana raud ei roosteta,» muheleb Toman.

Kristjan Jõekalda juhitud meeleolukas telemängus tuleb sõnu seletada väga erineval moel, näiteks pantomiimiga või siis hoopis joonistades. Aeg-ajalt satuvad mängijad ka ekstreemsetesse situatsioonidesse: sõnu tuleb seletada lauldes, tantsides, süües, naerugaasi neelates või midagi veelgi hullemat tehes.

«Sõnasõja» lustlik jõulusaade on Kanal 2s juba täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles