Galerii: Elina Born ja Jüri Pootsmann tähistasid EMA võitu nagu kord ja kohus kontserdiga Rock Cafes!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti toimunud Eesti Muusikaauhindade galal parimaks mees- ja naisartistiks valitud Jüri Pootsmann ja Elina Born andsid 19. veebruaril Rock Cafes ühise kontserdi. 

Foto: Rasmus Kooskora

Rock Cafe tähistas Eesti Muusikaauhindade jagamist võitjate ühiskontserdiga. Teatavasti tegi Elina Born EMA galal puhta töö, viies endaga kaasa neli trofeed: Aasta Naisartist, Aasta Debüütalbum, Aasta Popalbum ja Aasta Parim Laul. Elina Borni ja Stig Rästa esitatud “Goodbye to Yesterday” võitis 2015. aasta Eesti Laulu ülikindlalt 79% toetusega ja oli paljude Eurovisiooni fännide meelest möödunud aasta üks paremaid Viinis kõlanud lugusid, jäädes kogutud punktidega 7. kohale.

Foto: Rasmus Kooskora

Popmuusika uus särav ja andekas täht Jüri Pootsmann viis EMA galalt kaasa Aasta Meesartisti tiitli. Samas on Eesti Laulu konkursil ja miks mitte ka Eurovisioonil tema tähetund alles ees. Kihlveokontorid ennustavad, et Jüri Pootsmann võidab tänavuse Eesti Laulu. Jüri Pootsmann esitab laulu “Play” 2. poolfinaalis, päev pärast Rock Cafe kontserti. Kuid see pole veel kõik, Jüri Pootsmanni lugu “Aga Siis” vallutas just raadio Sky Plus Top 20!

EMA tähti soojendab Rock Cafe sõpradele tuttav bänd The Sound.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles