Anu Saagim seosest Savisaarega: mõlemat rahvas vihkab ja armastab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 live: külas on Jüri Pootsmann; saatejuht Anu Saagim
Elu24 live: külas on Jüri Pootsmann; saatejuht Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

"Kõige kuulsam inimene, kellega olen vestelnud, on laulja Bono," ütles Anu Saagim, kes hakkab juhtima TTVs sellel laupäeval kell 19.00 saadet "Kuulus ja kummaline" ajalehele Pealinn.

Elu24 peatoimetaja Anu Saagim mainib ka, et kuigi Edgar Savisaar on temast kindlasti kuulsam, seob neid see, et mõlemat rahvas vihkab ja armastab.

"Kohtusin temaga täiesti juhuslikult Stockholmi kesklinnas Cafe Operas, see on koht, kus käiakse drinkimas," rääkis Anu, et kuidas ta kohtas maailmakuulsat staari Bono. "Ma läksin ise ta juurde ja rääkisin temaga kaks sõna juttu. Samal ajal tõi ettekandja mulle arve ning Bono kirjutas sinna peale oma initsiaalid ja joonistas mulle ühe lille. Raamisin selle arve ära ja see on nüüd minu Saaremaa kodu vannitoas seina peal," meenutab Anu vahvat juhtumit.

Foto: Erlend Štaub

Anu ise leiab, et kuulsust tuleb võtta mänguna, nii nagu ka kõike sellega kaasnevat. Ja kuulsus pole mitte ainult glamuur ja lillepidu, vaid selle juurde käib ka vihkamine.

"See on alati üks kuulsusega kaasas käiv kriteerium. Ma usun päriselt, et mõned inimesed vihkavad mind, kuigi keegi pole tulnud tänaval otseselt ründama või midagi ütlema, sest need vihkajad on argpüksid," ütleb Anu.

Kui Anu poleks kuulus Saagim, arvab ta, et oleks primadonna teatrilaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles