Pubi juures komistanud naine tahab saada kopsakat kompensatsiooni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ühendkuningriigis tahab pubi juures toitlustusala piiranud köie otsa komistanud naine saada kohtu kaudu murtud randme eest kompensatsiooniks 4,2 miljonit naela (5,4 miljonit eurot).

Carmen Mazo komistas Londoni nooblis linnaosas Notting Hilli The Westbourne pubi juures, edastab The Telegraph.

Naise teatel oli ta varem edukas finantskonsultant, kuid 2009. aastal aset leidnud sündmus hävitas ta karjääri.

Mazo sõnul on arvatud, et ta randmel olevad operatsioonijälgede armid viitavad ta enesetapukalduvustele. Õnnetuse tõttu tekkis tal psühholoogilisi probleeme, mis nõudsid spetsialisti külastamist, samuti jäi ta sotsiaalsest elust eemale.

«Mu meeleolu oli nagu ameerika mäed, sest rõõmus tuju muutus sekundite jooksul vihaks ja vastupidi. Ma ei olnud varem selline. Randmemurd muutis mu olemust täieikult ja ma kardan, et ma ei saa enam varasemat mõnusat elu tagasi,» teatas naine.

Mazo lisas, et ta käsi ei paranenud, kuna tal tekkis traumaatiline reuma ja ta karjäär katkes. Pärast paranemist uuesti tööle asudes ei tundnud ta varasemat indu ja ta lahkus.

Mazo andis pubi kohtusse juba 2013. aastal, mil ta sai valuraha 156 871 naela (üle 200 000 euro) ja pubi võttis juhtunu eest vastutuse.

Kohtunik teatas siis, et Mazol ei ole õigus miljonitele naeltele, kuna ta vigastus ei olnud selline, mis oleks takistanud samal alal edasi töötamist.

Naine sai nüüd õiguse edasi kaevata ja ta tahab pubilt saada 4,2 miljonit naela.

«Ta ranne sai raskelt vigastada, vigastus lõhkus karjääri. Selle tõttu on tal õigus saada selle eest suurt kompensatsiooni,» lausus naise advokaat Peter Sefton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles