Tipp ja Täpp on hädas: kõik on mingit vabariigi aastapäeva pa*ska täis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ja Täpp
Tipp ja Täpp Foto: Facebook/ Marimell

Skandaalsed blogijad Tipp ja Täpp ehk Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers kurdavad sotsiaalmeedias ja blogis, et täna on nende jaoks see päev kui Instagrami ja Facebooki lahti teha ei saa. "Kõik on mingit vabariigi aastapäeva pa*ska täis!" leiavad nad.

Tipp ja Täpp kirjutavad oma blogis Marimell:

"Alates südaööst näen ma facebookis ja instas nõretavaid tekste ja pilte ja kommentaare kui ilus ja hea on see armas Eestimaa. Sorry, ma ausalt ei saa aru sellest ühepäevasest melanhooliast kui ilus ja tore kõik on, kui tegelikult paljud nii ei arva. Milleks see kõik?

Täna kiidavad kõik kui tore ja ilus see riik on milles me elame, kuidas see on nii kauni loodusega ja imeline paik laste kasvatamiseks. Juba paari tunni pärast ei jõua needsamad inimesed ära ohkida, kui mõttetu oli presidendi kõne, kui kole oli Ieva kleit, kui igav oli programm ja kui kuivad olid suupisted ja vein liiga hapu. 

Jah, Eesti on minu kodu ja ma tahan sinna alati oma rännakutelt tagasi tulla, aga et ma seda aastas korra idiootlikult ülistama kukuks – seda ei juhtu nii pea."

Loe rohkem siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles