Isa andis Christian Slateri kohtusse, kuna poeg nimetas teda skisofreenikuks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Slater
Christian Slater Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Christian Slater nimetas ühes intervjuus oma isa Thomas Knight Slaterit maniakaal-depressiivseks skisofreenikuks ning isa andis nüüd poja kohtusse, soovides saada 20 miljonit dollarit kahjutasu.

Lavanime Michael Hawkins kandva mehe sõnul hävitas poeg ta näitlejakarjääri, nimetades teda avalikult vaimuhaigeks, edastab Daily Mail.

80-aastase Hawkinsi sõnul ei ole tal skisofreeniat ja selle tõttu andis ta poja laimamise eest kohtusse.

«Pärast seda hakkas meelelahtustööstus mind sildistama, samas mu poeg ei ole psühhiaater, et ta saaks mulle diagnoosi panna,» nentis isa.

46-aastane Christian Slater andis intervjuu möödunud aastal väljaandele Interview, mainides selles ka oma isa, kellega ta ei olnud suhelnud üheksa aastat.

«Ta on maniakaal-depressiivne skisofreenik. Ta on küll suurepärane näitleja, väga karismaatiline isiksus ja kena välimusega mees, kuid tal on suuri probleeme kolleegidega koos töötamisel,» teatas poeg.

Samas ta lisas, et ta tahab isaga suhted taastada ja isa on ise selles suunas samme astunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles