Simo Atso unistab saada kuulsaimaks Eestist pärit trummariks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti talent finaal
Eesti talent finaal Foto: Jelena Rudi

Saates «Eesti talent» kolmandale kohale hääletatud Simo Atso on oma saavutuse üle väga õnnelik.

«Oli ikka hea tunne küll kui ma kolmanda koha sain. Erki esinemises oli midagi sellist, mis pani ka mind arvama, et okei, tema nüüd võidab,» ütles poiss.

Andekas 9-aastane trummar tegeleb hetkel kodus pigem arvuti- kui trummimänguga.

«Kui Eesti Talent sügisel algas, siis oli see minu jaoks üks kõige esimestest proovidest. Meil käis kodus remont ja ma ei saanud eriti harjutamas käia, vaid siis, kui talendisaate proov oli. Kodus ei ole hetkel isegi trumme,» ütles Simo, kelle soov pilli harjutada tuleb temalt eneselt ja mitte Metsatöllu trummarist isa Marko Atso sundusel.

«Ta peamiselt ütleb, et ole see, kes sa oled, ja ongi kõik. Ei midagi sellist, et pinguta veel või midagi sellist,” rääkis poiss, kelle isa Euroopa tuuri tõttu talle finaalietenduse ajal saalis kaasa elada ei saanud.

Tema eeskujudeks on peamiselt kõik lemmikbändide trummarid. «Mul on neid väga palju, et ma ei hakka neid nimetama. Eestist, kui isa välja arvata, siis ma ei saa lihtsalt kedagi teist nimetada. Välismaalt, ma ei teagi, neid on nii palju. No näiteks Van Haleni ja Aerosmithi trummarid,» avaldas Simo.

Kuigi Simol on olemas oma bänd Kereluu, siis soovib ta alustada ka päris uut bändi.

«No Kereluu on olemas, aga me lihtsalt ei tee üldse midagi, kuna kõik on nagu lopakile jäänud ja meil pole lihtsalt võimalust koos mängida,» naeris ta.

Võiduraha eest oleks ta esimese asjana ostnud uue uhke mängukonsooli, sest hetkel peab piirduma vaid vanade arvutimängudega. Tema soovilistis teisel kohal oli aga uus trummikomplekt. Ehk jäi jõuluvanal poisi tubli saavutus silma ning vastavalt kingikoti suurusele üks või teine Simo jõulukuuse alla ka poetatakse.

Mihkel Raud soovis endale jõuluks aga Simo seljas olnud spetsiaalse disainiga t-särki, mille järjekorda end ka saatejuht Ines kiiresti lisas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles