Pildid! IRIS JANVIER kleidid vabariigi aastapäeva vastuvõtul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRIS JANVIER kleidid vabariigi aastapäeva vastuvõtul
IRIS JANVIER kleidid vabariigi aastapäeva vastuvõtul Foto: Iris Janvier

Eile toimus Estonia kontserdisaalis Eesti Vabariigi 98. sünnipäeva puhul presidendi vastuvõtt ja meeleolukas pidu. See oli kahtlemata tähelepanuväärne õhtu ka kõigi Eesti moedisaini armastavate inimeste jaoks, sest külaliste seljas võis näha läbilõiget Eesti armastatud moedisainerite loomingust. 

Foto: Iris Janvier

IRIS JANVIER moemajal oli suur rõõm ja au mitmeid naisi selleks tähtsaks päevaks riietada. 

IRIS JANVIER vastuvõtu kleidid olid loodud igale kandjale just selleks sündmuseks, võttes arvesse naise stiili, soove ning muidugi ka hooaja moelõikeid ning värvitoone. 

Foto: Iris Janvier

Ka peagi valmivas IRIS JANVIER kevadkollektsioonis saab näha trendikaid murtud toone, kevadiselt heledaid ja looduslikke värve. Uus kollektsioon on peagi saadaval IRIS JANVIER`i stuudios. 

Vaata IRIS JANVIER`i õhtutukleite, mis eilsel peoõhtul meie säravaid tüdrukuid kaunistasid! Rohkem pilte saab näha IRIS JANVIER kodulehel www.iris-janvier.com, Facebook'is ja Instagram'is

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles