Tantsuparadiisi suur sünnipäevapidu, naistepäev ja hooaja avapidu koos maailmakuulsa Dan Balaniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moldaavia meeslaulja Dan Balan
Moldaavia meeslaulja Dan Balan Foto: promo

Reedel 4. märtsil toimub taas klubis Hollywoood linna populaarseim üritus TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай)!

Tantsuparadiis tähistab sõpradega koos ürituse 7.sünnipäeva ning kevade armastatuimat tähtpäeva - naistepäeva.

Külastajaid ootab väga eriline kingitus – kauaoodatud ja eriti armastatud, maailmakuulus Moldaavia meeslaulja DAN BALAN esmakordselt Tantsuparadiisis!

Dan Balan on laulja, helilooja ja tänasel päeval üks kõige nõutumaid artiste Venemaal. Algselt oli ta legendaarse ansambli O-Zone asutaja ja laulja, kus ta oli autoriks kõigile tuntud maailma kuulsale hitile «DragosteadinTei» («NumaNumasong»).

Foto: promo

Soolokarjääriga arendas Dan aktiivselt elektroonilise tantsumuusika suunda. Tema esimene singel «ChicaBomb» võitis kohe mitmed maailma- ja Vene muusikatabeleid! 2012. aasta lõpus sai see singel enim mängitud singliks välisriigis!

Järgnenud singlid «JustifySex», «Freedom», «Lepestkami Sljoz», «Lish do utra» kindlustasid tema edu, tõustes järjekorras vene edetabelite tippu.

Kirjutades dueti Vera Brezhnevaga vene keelsele laulule «Lepestkami Sljoz», Dan taaskord demonstreeris oma ande mitmekülgsust! Sellise kompositsioonina kogus see laul tohutul hulgal vaatamisi Youtubes ja läks ajalukku kui kõige enim vaadatud vene keelne videoklipp!

Oma eduka soolokarjääriga, alustades globaalse hitiga «ChicaBomb» kuni mitte ammu ilmunud «Ljubi», Dan Balan tõestas, et on unikaalne artist, kes iga uue singli ja videoklipiga ei väsi üllatamast ja inspireerimast oma publikut.

2008. aastal pretendeeris Dan kaasautorina Grammy preemiale lauluga «Live Your Life», mida esitasid Rihanna ja T.I.

Aastal 2012, aga pretendeeris Dan Balan kategoorias «Parim laulja» Muz TV auhinnale ja samuti kategooriates «Parim laul» ja «Parim laulja» RU-TV muusikaauhinnale. Kaks korda on ta saanud auhinna «Kuldne Grammofon» laulude eest «Lepestkami Sljoz» ( duett Vera Brezhnevaga aastal 2011) ja «Lish do utra» (2012 aastal). Dan on pidevalt olnud peaesinejaks suurimatel muusikasündmustel, sealhulgas Europa Plus Live, BigLoveShow, RU-TV muusikaauhinnad, Jumor FM kontsert, Kuldne Grammofon , millele lisaks tuuritab väga aktiivselt oma kontsertidega Venemaal, endistes SRÜ riikides ja mujal üle kogu maailma.

Peaaegu 2 aastat polnud Dan Balanist uudiseid – ta reisis ringi, otsis inspiratsiooni ja kirjutas uusi lugusid.

Foto: promo

Nüüd äsja sügise alguses tuli Dan tagasi oma uue looga «Funny Love» ja kohe järgnes sellele vene keelne lugu «Platsh», millest mõlemast on saamas jällegi suured armastatud hitid!

Kontserdi programmis saavad olema kõigile juba tuntud hitid.

Uue hooaja Tantsuparadiisi saal hakkab sädelema uutmoodi – paradiisi dekoratsioonid, muudetud interjöör, veel rohkem valgus- ja eriefekte, tehnilisi uuendusi ja laserkiiri – kõik see, et pidu oleks veelgi ilusam.

Sünnipäevatort, õhupallid, šampusepiisad, rõõm ja lõbu ühendavad kõiki ööklubi külalisi lemmiku ürituste sarja sünnipäevapeo ja kõige romantilisema naistepäeva tähistamise atmosfääris!

Erilist sära lisavad veel ööle unikaalne õhuakrobaatika programm ja armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist!

Õhtu peavõrgutajad on DJ Bell ja DJ Peterson.

Valitakse õhtu kõige stiilseim paradiisineiu!

Vaata lisaks kodulehelt.

VIP-laudade broneerimine: +372 50 24262,

Eriti nõudlikel on klientidel võimalik tellida endale personaalne lauateenindaja ja turvamees!

Uksed avatakse kell 23.00, pilet 35 eurot, naistele südaööni 20 eurot, VIP-pilet 70 eurot.

NB! Strong Face & Style Control! (Pidulik riietus ja -king)

Piletid soodsamalt eelmüügis kõikides Piletilevi müügipunktides! (tavapilet  25 eurot ja VIP-pilet 50 eurot kuni 29.02.2016).

Igal laupäeval kell 17.00-19.00 telekanalis SEITSE lemmikud vene hitid saates «TANTSUPARADIIS». Kordus esmaspäeviti kell 21.00-23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles