Tantsukingad jalga! Räpparid kogunevad täna Von Krahli Yo!Hoov 4.sünnipäeva möllule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommyboy ja Abraham (Tähetargad) esitlesid Pärnus plaati
Tommyboy ja Abraham (Tähetargad) esitlesid Pärnus plaati Foto: Madis Sinivee

Täna õhtul kogunevad räpparid Von Krahli Yo!Hoov 4.sünnipäeva möllule.

GORÕ LANA / CATAPULTA

See nimi paistab Baltikumi posterite peal rohkem kui ükski teine. Intelligentne rütmikas räpp, segatud jazzi, funki, tihti värske low-fi soundi ja soul-reggae refräänidega, mis ei jäta sind kunagi ühe koha peale seisma.

Foto: promo

TÄHETARGAD

Tähetargad on kahe Eesti silmapaistva räppari Abrahami ja Tommyboy esimene suurem koostöö, mille algus ulatub tagasi aastasse 2010 kui ilmus Abrahami kõmuline debüütalbum «Piffe, plekki ja presidendiks». Vahepealsetel aastatel on mõlemad artistid ilmutanud sooloalbumeid – Abrahami «Nüüd ma olen sõbralikum 2013» ja Tommyboy «Meele/lahutus» samal aastal tõid kaasa palju ühiskontserte ja Tähetarkus nägi ilmavalgust 2015 hiliskevadel.

Foto: Madis Sinivee

INGMAR GAILIT & POK

Ingmar Gailit on värske nimi, kuid Eesti hip-hopi maastik pole talle võõras. Aeg on Pärnu räppmuusika kaardile tagasi tuua!

Album nimega «Momentum», kust pärineb singel «Kroonijuveel», on valmimisjärgus ning jõuab peagi Gailiti muusika austajateni.

Foto: Magnus Heinmets

Pok, kes veab samuti Pärnu hiphopi lipulaeva, üllitas möödunud aasta lõpupoole lühialbumi «Uinamuinasjutud» koostöös mitmete eesti lauljatega nagu Robin Juhkental, Avoid Dave ja Helena Randlaht. Varemalt on koostöös Superbandiit Recordsiga Pokilt ilmunud ka debüütalbum “Uperkuut” (2014), kus tegi kaasa ka Ingmar Gailit koos Jarek Kasariga.

WST

Viimase aasta jooksul on WSTi häält saanud kuulda peamiselt helilaine.ee räppmuusikapodcastis WSTlus. Samal ajal on mees aga omapäi kodeerind erinevaid rütme lahti ja ootand materjali formuleerumist ja küpseks saamist. Pikk pingutus on viimaks vilja kandnud - 26. veebruaril esitleb Yo!Hoovi 4. sünnipäevapeo raames WST oma 11-st rajast koosnevat debüütalbumit «Seosed»!

SAMMALHABE

Sammalhabe on pilvedelt ennustav sünoptik ja Harju keskmine gruuvibiitnik. Sambla live on harukordsem sündmus kui saunaõhtu Toobalita või vitamiiniküllus talvisel Eestimaal. Tulemas on värsket Sammalt äsja ilmunud albumilt kui ka marineerunud kraami sahtlipõhjast.

WHIZ (Kaasas Krick)

Whiz aka ainstain aka ain aka 2isv toob koos Manipulated Mindzi Otto ja DJ J3N'iga Annelinna vaibid põhjarannikule. Kaasas igasugu taustasid, seal hulgas Whizofskreenia EP omad. 

Plaate keerutab DR. PHILGOOD

Tants algab kell 23.00

Vanus on kahtlemata +

Pääse 7 eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles