Ennustusportaal: Viiendal katsel saab Leonardo DiCaprio Oscari (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actor Leonardo DiCaprio arrives at the 73rd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 10, 2016.  REUTERS/Mario Anzuoni
Actor Leonardo DiCaprio arrives at the 73rd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 10, 2016. REUTERS/Mario Anzuoni Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Eesti suurima ja vanima kihlveokontori Triobet koefitsientide järgi võidab parima meesnäitleja Oscari Leonardo DiCaprio. Kõige ebatõenäolisem meesnäitleja Oscari laureaat on Matt Damon, kelle võit tooks panustatud raha tagasi lausa 100-kordselt.

Täna, 28. veebruaril jagatakse Hollywoodis Dolby Theatre'is  juba 88. korda Oscareid. 2016. aasta on Leonardo DiCapriol viies kord püüelda ihaldatud kuldmehikest. Sel aastal on DiCaprio esitatud parima meesnäitleja Oscarile Hugh Glass rolli eest filmis „The Revenant“ („Mees, kes jäi ellu“).

Milliste osatäitmistega on Leonardo DiCaprio varasemalt Oscarile kandideerinud?

1994. aastal kandideeris Leonardo DiCaprio esmakordselt Osacrile oma rolliga filmis „What's Eating Gilbert Grape“ („Mis piinab Gilbert Grape?“), auhinna näpsas tookord tema eest Tommy Lee Jones osatäitmise eest filmis „The Fugitive“ („Jälitatav“).

Järgmise Oscari nominatsioonile kulus pea kümme aastat. 2005 aastal kandideeris DiCaprio Howard Hughesi rolli eest filmis „The Aviator“ („Aviaator- valguses ja varjus“) taas Oscarile.  Parima meesnäitleja kuldmehike anti aga Jamie Foxx´le nimiosa täitmise eest filmis „Ray Charles“.

2007. aastal oli Leonardo taas viie nominendi hulgas. Oma suurepärase Danny Archer´i rolliga filmis „Blood Diamond“ oli ta favoriitide nimistus, kuid parimaks meesnäitlejaks pärjati Forest Whitaker rolli eest filmis „The Last King of Scotland“ („Šotimaa viimane kuningas“).

2014. aastal oli DiCapriol lootust nii parima filmi kui parima meesnäitleja  Oscariks, kui tema produtseeritud film „The Wolf of Wall Street“ („Wall Streeti hunt“) ja kehastatud peaosatäitja roll tõstsid ta taas Oscari nominendiks. Kahjuks läks ka siis kuldmehike teistele: parimaks filmiks valiti „12 Years a Slave“ („12 aastat orjana“) ning parimaks meesnäitlejaks tituleeriti Matthew McConaughey rolli eest filmis „Dallas Buyers Club“ („Elujanu“).

Triobeti kihlveokontori koefitsientide järgi võidavad Oscari:

Parim film: The Revenant („Mees, kes jäi ellu“)

Parim lavastaja: Alejandro Iñárritu („The Revenant“/ „Mees, kes jäi ellu“)

Parim meesnäitleja: Leonardo DiCaprio („The Revenant“/ „Mees, kes jäi ellu“)

Parim naisnäitleja: Brie Larson („Room“)

Parim meeskõrvalosatäitja: Sylvester Stallone („Creed“/ „Creed: Rocky pärand“)

Parim naiskõrvalosatäitja: Alicia Vikander („The Danish Girl“/“Taani tüdruk“)

Parim võõrkeelne film: „Son of Saul“ („Sauli poeg“)

Triobet on Eesti vanim ja suurim spordiennustust, online-pokkerit ning mitmeid veebipõhiseid osavus- ning õnnemänge pakkuv ettevõte, mis kuulub Stockholmi börsil noteeritud Rootsi ettevõtte Betsson AB (OMX: BETS B) gruppi. 2016. aastal tähistab Triobet kümne tegevusaasta täitumist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles