Elu24 video! Real Life Company “Reiv”. Päeval raamatupidaja, õhtul räige reivihunt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

“Reiv on selline asi, kus ei olegi alati vaja näidata, kes sa oled. Kinnisilmi rollide võtmine on reividele väga iseloomulik. Päeval olen näiteks raamatupidaja, õhtul aga räige reivihunt,” põhjendab Real Life Company (RLC) lavastaja ja ühendav lüli Barbara Lehtna intervjuu andmist kaetud silmadega. 4. märtsil ongi Sõltumatu Tantsu Laval võimalus reivida. 

Tegevusteatri trupp RLC on alguse saanud kaks aastat tagasi Pärnus sõpruskonnast, kes otsustas tegema hakata erinevaid päriseluga seotud lavastusi – teatrit, tantsu või tantsuteatrit - ning päriselulisi nähtusi sel viisil lahata. Company üheks teesidest on “Laval on päriselu ja päriselu on mäng”. Nii tuuakse lavale ka trupi, mis on pidevas muutumises, kolmas lavastus “Reiv”.

“Reiv” ei ole lavastus, kus publik tuleb teatrisse ja lihtsalt istub - publikul on suur võimalus selle kulgu muuta, lisaks saab lihtsalt reivida ja end välja elada.

Lavastusi publiku ette tuues usub Lehtna karmareeglisse: nii palju kui sa annad välja, tuleb tagasi sisse ka.

Let the beat out!

Vaata videointervjuud ja galeriid lavastuse proovist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles