Harry Potter otsib surematuse saladust

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinoajaloo edukaima sarja, Harry Potteri saaga seitsmes lugu “Harry Potter ja surma vägised” on vaatajate ette jõudnud!
Kinoajaloo edukaima sarja, Harry Potteri saaga seitsmes lugu “Harry Potter ja surma vägised” on vaatajate ette jõudnud! Foto: Internet

Viljandi kinos Rubiin saab 27. - 30. detsembrini kella 17 vaadata filmi "Harry Potter ja Surma Vägised".

Kinoajaloo edukaima sarja, Harry Potteri saaga seitsmes lugu “Harry Potter ja surma vägised” jõuab vaatajate ette kahe täispika filmina!

Esimese osa alguses püüavad Harry, Ron ja Hermione lahendada Voldemorti surematuse saladuse, et leida viis ta hävitamiseks. Omapead, ilma oma professorite nõuanneteta ning Dumbledore’i kaitseta, peavad kolm sõpra lootma üksteise peale rohkem kui kunagi varem. Ent nende ümber liiguvad juba pimeduse jõud, mis ähvardavad neid lahku kiskuda.

Samal ajal on võlurite maailm muutunud ohtlikuks paigaks, sest kardetud sõda on alanud. Voldemorti surmaõgijad on haaranud enda kontrolli alla nii võlukunstide ministeeriumi kui ka Sigatüüka kooli, vahistades kõik, kes neile vastu hakkavad. Surmaõgijatel on üks eesmärk: tabada Harry Potter ja viia ta Voldemorti ette… elusalt. Harry ei ole enam aga poisike ja etab, et viimaseks võitluseks on ta valmistunud alates päevast, mil astus esmakordselt sisse Sigatüüka kooli.

Lavastajaks on jälle David Yates (“Harry Potter ja Fööniksi ordu “Harry Potter ja segavereline prints”). Osades Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Tom Felton, Ralph Fiennes, Brendan Gleeson, Richard Griffiths, John Hurt, Jason Isaacs, Helen McCrory, Bill Nighy, Miranda Richardson, Alan Rickman, Maggie Smith, Timothy Spall, Imelda Staunton, David Thewlis, Julie Walters ja Bonnie Wright.

“Harry Potter ja surma vägised " teine osa alustab kinoteed 15. juulil 2011.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles