Kõrv peale! Lauri Pihlap teatab värskes singlis, et tema ei müü

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA 2016 galale saabujad, Lauri Pihlap kallimaga
EMA 2016 galale saabujad, Lauri Pihlap kallimaga Foto: Sander Ilvest

Laulja ning laulukirjutaja Lauri Pihlapi värske singel pärineb tema möödunud kevadel ilmunud teiselt albumilt „LP“. Pala pealkiri kinnitab, et „ta ei müü“. Millest aga käib jutt?

„Laulu refräänis ütlen, et ma ei müü oma hinge“, seletab muusik. „Selle laulu tekst sündis elus huvitaval perioodil, juba mõned head aastad tagasi. Ütleme nii, et mõistsin äkki, et maailm on (minu jaoks) palju keerulisem paik, kui oleksin võinud arvata. Tekkis palju küsimusi. Mida uskuda? Keda usaldada? Miks on asjad nõnda nagu nad on? Kas ja kuidas ma selle kõigega hakkama saan?“ arutleb Lauri Pihlap.

Lauri sõnul on tema albumil nii mõnigi lugu filosoofiline ja elu üle mõtisklev. Sama võib öelda ka uue singli kohta.

„Sõnumi kodeerib iga kuulaja alati isemoodi lahti“, on artist veendunud, kuid lisab, et sõnum on tema enda jaoks selge. „Point on. Power samuti. Päris sellise soundiga lugu pole minu repertuaaris ka varem olnud. Agressiivsem kui kunagi varem. Nii et, mul on hea meel esitleda midagi uut. Kahte ühesugust laulu minu singlite diskograafiast ei leia,“ võtab Lauri asja kokku. 

Singel on Lauri Pihlapi enda kirjutatud ning produtseeritud (koos Semy Morguniga).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles