Ace Of Base esilaulja Jenny Berrgren annab Otepääl unustamatu retroelamuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ace Of Base esilaulja Jenny Berrgren
Ace Of Base esilaulja Jenny Berrgren Foto: promo

Juuli esimestel päevadel Pühajärve ääres toimuval ajastufestivalil Retrobest astub kustumatute hittidega lavale Ace Of Base’i laulja Jenny Berrgren.

Ace Of Base oli 1990ndatel sensatsiooniline Rootsi popmuusikat viljelev ansambel, mille esimesed hitid «All That She Wants» ja «Wheel Of Fortune» tõusid edetabelite esikohtadele veel enne, kui bänd jõudis teha oma esimese pressifoto. Ansambli debüütalbum pealkirjaga «The Sign» purustas varajastel 1990ndatel uue tulija albumi müügiedetabelid. Uue omaniku leidis üle 21 miljoni plaadieksemplari, mis teeb sellest tänaseni edukaima debüütalbumi.

Foto: promo

Üle 30 miljoni albumi müünud ja palju rahvusvahelisi auhindu võitnud popgrupp on olnud tõeliseks eeskujuks kümnetele tänapäeva artistidele. Ace Of Base’i on endale eeskujuks seadnud muu hulgas Lady Gaga ja Katy Perry.

Jenny Berrgren on lubanud viia Retrobesti festivali külalised ajas aastakümneid tagasi ja laulab live-bändiga vaid kõige tuntumaid hitte Ace Of Base varasalvest. Jenny kõrval astuvad festivalil üles Thomas Anders ja Modern Talking, Boney M, F.R. David, N-Trance, Maria Nayler ja maailmakuulus ABBA muusika live-show. Festivali üheks tippesinejaks on DJ Bobo.

Unustamatud Eesti hitid toovad külastajateni Koit ja Sarah ehk Code One, Caater & Ladies, Black Velvet ning Otepäält tuule tiibadesse saanud Marju Länik.

Retrobest on Otepää linna 900 juubeli lõppkontsert. Juubeliaasta kogu programmi kohta saab lisainfot siit.

Retrobest toimub Pühajärve ääres 1. ja 2. juulil 2016. Ainult detsembris on piletid saadaval parima hinnaga 24 eurot. Retropiletid on müügil kodulehel ja Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles