Pilapildid ja videod: Leonardo DiCaprio sai oma esimese Oscari ja internet plahvatas meemidest (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollywoodi staar Leonardo DiCaprio sai oma esimese Oscari meespeaosa eest filmis «The Revenenat» (Mees, kes jäi ellu) ning internet lausa plahvatas staari kohta käivatest meemidest, millest osad on sõbralikud tögamised, kuid on ka neid, mis on üsna mõnitavad.

DiCaprio meemides on ära toodud mitmed ta rollid alates filmist  « What's Eating Gilbert Grape» kuni linateoseni «The Revenant». Mitmel puhul on ilgutud «Titanicu» teemal.

Di Caprio on varasemalt olnud Oscari nominent kolmel korral: meeskõrvalosatäitja kategoorias filmi «Mis piinab Gilbert Grape'i» (1993) ning meespeaosatäitja kategoorias filmide «Aviaator – valguses ja varjus» (2004) ja «Vereteemant» (2006) eest. Ta ei saanud nende kolme osatäitmise eest Oscarit.

Filmis «The Revenant» mängib DiCaprio USA 19. sajandi alguse ameeriklasest karusnahakütti Hugh Glassi, kes satub karu rünnaku alla, saab vigastada ja kelle kaaslased jätavad surema. Tõsielul põhinev film räägib ta ellujäämisrännakust ja kättemaksust.

Sotsiaalmeedias leiti, et DiCapriol ei ole enam vajadust krokodillipisaraid valada nagu varasemate Oscarist ilmajäämiste korral.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles