Galerii ja video: uue pöörase komöödiasarja «Doktor Silva» esitlus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 esitles täna Coca Cola Plazas uut pöörast komöödiasarja «Doktor Silva».

Avaosa eslinastusel olid kohal kõik sarja tegijad ja näitlejad.

Foto: Viktor Burkivski

Karask ja küünlad. Väikese maakoha perearstikeskuses vallandub kaos, kui uuele tööpostile saabub peen daam Tallinnast. Uue komöödia «Doktor Silva» autorid on Martin Algus ja Ergo Kuld, kes on loonud ka menukad telesarjad «Padjaklubi», «Naabriplika» ning «Ment». Peaosas Viire Valdma. 

Uus perearst doktor Silva on harjunud ooperis käima, kalamarja sööma ja kübaraid kandma. Nüüd peab pealinna daam kohanema aga hoopis uue ja otsekohesema elustiiliga. Lisaks punuvad tema vastu intriige perearstikeskusest vallandatud endine perearst Heimar ja pereõde Ester. Kange iseloomuga doktor Silva ei kohku aga tagasi ja hakkab tegelema kohaliku rahva eriskummaliste haigusjuhtumitega, üritab külarahva umbusuga võidelda ja kõigele lisaks varjab ta oma hingesopis hämarat saladust, mis oli tema pealinnast pagemise põhjuseks.

«Doktor Silva» avaosa on TV3 eetris reedel, 4. märtsil kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles