Treiler! Kas Laura Remmeli kaunis kleit ületab oksjonil saja euro piiri?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Parim pakkumine», Laura Remmel ja Daniel Viinalass
«Parim pakkumine», Laura Remmel ja Daniel Viinalass Foto: Kanal 2

Laupäevase Eesti Laulu üks suurfavoriite Laura on käed löönud Kanal 2 heategevusliku saatega «Parim pakkumine» ja annetanud oksjonile ühe oma esinemiskleitidest. 

Osta.ee keskkonnas toimuval oksjonil on see Liisi Eesmaa disainitud kleit hetkel tõusnud 88 eurole ja lootust on, et summa kerkib veelgi, sest oksjon on avatud pühapäevani. Siis jõuab Kanal 2 ekraanile esimest korda uus saade «Parim pakkumine», kus Laura räägib lahti just selle kleidiga seotud põneva loo ja selgub ka kleidi lõpphind. Külla suundub Laurale armastatud muusik Daniel Levi Viinalass, kel uues saates on kanda saatejuhi roll.

Foto: Kanal 2

Omamoodi peresiseseks rebimiseks läheb aga Laura ja tema abikaasa Joel Remmeli vahel, sest ka Joel on  annetanud saatele ühe oma väärtusliku esemel. Muusikahuvilised saavad oksjonil panustada Joeli Meloodika peale ja hetkel saab väärt pilli kätte vähem kui 40 euro eest.

Foto: Kanal 2

Et tegemist on heategevusliku saatega, annetavad kõik saatekülalised poole oksjoni summast heategevusele. Panustades Laura ja Joel Remmeli asjadele, toetab iga inimene artistide soovil SOS Lasteküla. Teise poole kõikide nädala jooksul kogunenud oksjonite summast võidab loosi tahtel üks pakkuja.

Foto: Kanal 2

Avanädala oksjonitel on juba käimas tihe rebimine, sest lisaks Laura ja Joeli asjadele saab pakkumisi teha Mart Poomi Arsenali särgile, Teet Margna televiisorile ja Kalmer Tennosaare külalisteraamatutele. Uuel nädalal juba uued asjad ja uued lood, sest «Parim pakkumine» on pühapäeviti kell 19:35 Kanal 2 ekraanil läbi kevade!

Kõik «Parima pakkumise» oksjonid leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles