Donald Trumpi naine Melania Trump ootab esileediks saamist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump  ja ta naine Melania Trump
Donald Trump ja ta naine Melania Trump Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi abikaasa Melania Trump teatas, et ta ootab Valgesse Majja kolimist ja esileediks saamist.

Trumpi abikaasa teatel ei ole tema ja ta mees nende 20 aasta pikkuse kooselu jooksul mitte kunagi riius olnud, edastab Daily Mail.

«Donald Trump on sõnasõda pidanud näiteks paavsti, laulja Cheri ja uudisteankur Megyn Kellyga, kuid mitte oma naisega. Jah, meil on eriarvamusi, kuid me ei kakle nende pärast. Mina mõtlen enda moodi ja tema mõtleb enda moodi,» teatas presidendikandidaadi abikaasa.

Melania Trump loodab saada järgmiseks USA esileediks ja tema arvates on ta sobiv selleks saama, sest ta on poliitikaga hästi kursis.

«Mulle ei meeldi mitmed mu mehe seisukohad ja ma ütlen talle ausalt, kui need ei meeldi. Mõnikord ta kuulab mind, kuid sageli mitte ja langetab sellise otsuse, mida õigeks peab. Ta on täiskasvanud mees ja ta mõistab oma otsuste tagajärgi,» lausus Melania Trump.

Naise sõnul on temal ja ta mehel hea klapp selle tõttu, et neil  on «paks nahk» ehk nad ei karda oma seisukohtade kritiseerimist.

Melania Trump arvas, et kui temast tõesti saab uus esileedi, siis loodab riigi esindamise kõrvalt jätkata oma ärialaste ettevõtmistega.

Naise sõnul on ta väga tugev selle tõttu, et ta oli varem modell, kes oli kogu aeg avalikkuse pilgu alla ja selle tõttu ei karda ta väljakutseid.

«Mul on paks nahk, olen elu jooksul kokku puutunud valede ja julmusega. Mul on oma elu ja ma ei kahetse midagi. Kriitika on osa elust ja ka mu mehe valimiskampaaniast,» jätkas naine.

Melania Trumpi sõnul on ta ambitsioonikas, kuid pere ja poja kasvatamise seab ta alati esiplaanile.

«Mu meest on valimiskampaania tõttu väga vähe kodus, ta on pidevalt ühes või teises kohas oma ideid ja platvormi tutvustamas. Ta teab, et on oma kodumaa jaoks kasulik, kui presidendiks valitakse,» lisas Trumpi abikaasa.  

Melania Trumpi sõnul toetab ta oma meest, kui ta presidendiks saab ja täidab oma rolli esileedina nii hästi, kui võimalik.

Melania ja Donald Trump kohtusid esmakordselt 1996. aastal New Yorgis ja nad abiellusid 2005. aastal. 2006. aastal sündis neile poeg Barron William Trump.

Donald Trumpil on varasematest abieludest veel neli last.

45-aastane Melania Trump, kes kandis varem nime Melanija Knavs, on pärit Sloveeniast, kuid juba 18-aastaselt sai temast Itaalias Milanos modell. Hiljem suundus ta modellitööle USAsse ja temast sai ka ehtedisainer.

Ta räägib sloveenia, inglise, prantsuse, saksa ja serbia keelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles