Elu24 video! Ivo Linna ja Maarja esitavad Eesti Laulul «Kaelakee häält»: me võime une pealt sellega lavale minna!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016, teise päeva proovid, Maarja-Liis Ilus ja Ivo Linna
Eesti Laul 2016, teise päeva proovid, Maarja-Liis Ilus ja Ivo Linna Foto: Viktor Burkivski

Eesti Laul 2016 finaalis astuvad taas koos lavale Ivo Linna ja Maarja-Liis Ilus, kes on ühe tuntuma Eesti euroloo «Kaelakee hääl» esitajad. 1996. aastal Oslos toimunud Eurovisioonil viienda koha saavutanud lauljad esitavad lugu originaalilähedaselt. 

Ivo Linna rääkis pärast lavaproovi Elu24-le, et «Kaelakee hääl» teda ära väsitanud pole ja ta ei soovi seda muuta.

«On asju, mida ei ole vaja muuta. «Kaelakee hääl» on täpselt sellisena rahva mällu kinnistunud ja kui meie, kes me seda laulsime originaalis, hakkaksime seda muutma, siis see oleks muutus halvemuse poole. Kui keegi noortest võtab seda laulda, siis jumala pärast, andku tuld - tehku seda nii ümber, kui vähegi saab. Nii oleks see mõeldav,» ütles Linna.

«Mis puudutab väsimisse, siis kuna meil on Maarja-Liisiga neid esinemisi kahe käe sõrmedel olnud selle kahekümne aasta jooksul, siis ma ütleks pigem, et selle taaslaulmine on pidupäev. See on see, mida sa ootad,» lisas ta.

Ivo Linna paljastas ka kaks artisti, kellele ta finaalis pöialt hoiab. Vaata Elu24 videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles