CatHouse`i lavale astub Julia Volkova endisest t.A.T.u. bändist! Loosi lähevad VIP-piletid!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa legendaarne lesbibänd t.A.T.u. (Julia Volkova ja Jelena Katina) andis teada, et nad esinevad 7. veebruaril algavate Sotši taliolümpiamängude avatseremoonial.
Venemaa legendaarne lesbibänd t.A.T.u. (Julia Volkova ja Jelena Katina) andis teada, et nad esinevad 7. veebruaril algavate Sotši taliolümpiamängude avatseremoonial. Foto: SCANPIX

Juba sel reedel, 11. märtsil astub Tallinna ööklubi CatHouse lavale Julia Volkova endisest populaarsest Venemaal tegutsenud bändist t.A.T.u.. Esitlusele tulevad vanad ja uued t.A.T.u. hitid.

Foto: SCANPIX

Duo loodi 1999. aastal Ivan Šapovalovi poolt Moskvas. t.A.T.u. on kõige edukam rahvusvaheline pop-grupp Venemaalt, kelle fännid asuvad üle kogu maailma.

Nende debüütalbum «200 по встречной» oli esimene vene album, mis saavutas kuldse koha rahvusvaheliselt. Nende esimese ingliskeelse albumi «200 km/h in the Wrong Lane t.A.T.u.» avaldamisest sai bändist esimene artist, kes sai IFPI Platinum Europe Awardi sama albumi eest kahes keeles.

Kuna t.A.T.u. kooseisust on alles jäänud tänaseks vaid Julia Volkova, siis tema esitabki kõik hittid isiklikult.

Elu24 paneb loosi VIP-piletid t.A.T.u. esinemisele CatHouse`is.

Selleks, et loosimises osaleda saada meilile toimetus@elu24.ee oma loosis osalemise soov, märksõnaks TATU.

Foto: Promopilt

Julia Volkova esineb laupäeval ka Pärnu klubis Mirage

Rohkem infot ürituse kohta leiad SIIT!

Pileteid saab osta SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles