Pilk peale! «Klassikokkutuleku» superstaar Toomas Karjend avaldas naistepäevaks hittsingli ja video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Klassikokkutulek».
«Klassikokkutulek». Foto: Kaader filmist

Jätkuvalt kassarekordeid purustava kodumaise komöödia «Klassikokkutulek» staar Toomas Karjend avaldas naistepäeva puhul filmi hittsingli «Aeg on naine».

Läinud nädalavahetusel kerkis «Klassikokkutulek» juba vähem kui kolme linastusnädalaga Eestis kinodes kõigi aegade suuruselt neljanda kassatulu teinud filmiks, seljatades ka näiteks viimaste aegade hitid «007: Spectre» ja «Star Wars: Jõud tärkab». Läbi kerge huumoriprisma võib vast öelda, et seesinane kodumaine komöödia on eestlaste seas sama suur hitt, kui Genka kehastatud Toomas Karjendi lugu «Aeg on naine» filmis endas.

Muusikapala katkeid on seni filmist kuulnud juba üle 131 tuhande kinokülastaja, kuid seni on loo täispikka versiooni vaka all hoitud. «Klassikokktuleku» levitaja VaataFilmi pealiku Siim Rohtla sõnul oleks see ehk nii jäänudki, kui just filmi näinud publiku küsimused poleks ootamatult sagedaseks muutunud.

«Esilinastusest alates on meid pidevalt pinnitud, et millal Toomase hitti päriselt kuulda saab,» kinnitas Rohtla ootamatut nõudlust. «Arvestades, et just naiste huvi hiti vastu on olnud elavaim, pidasime 8. märtsi igati sobivaks päevaks, et lugu koos videoga lõpuks avalikkuse ette tuua.»

«Kui küsida, mis on maailma kõigi aegade kõige romantilisem naistepäeva film, siis vastus saab olla ainult üks - see on«Klassikokkutulek»,» sõnas filmi produtsent Kristian Taska naerdes. 

«Aeg on naine» on klassikaline hea tuju rock ‘n roll, mille muusika kirjutas Arian Levin ning sõnad «Klassikokkutuleku» režissöör René Vilbre.

«Klassikokkutulek» on emotsionaalne ja rajult naljakas lugu meestest keskeakriisi lävel. Filmi peategelasteks on kolm keskkooliaegset parimat sõpra, kes üritavad enne klassi 25 aasta kokkutulekut tõestada, et noorus pole veel kuhugi kadunud.

Foto: Kaader filmist

«Klassikokkutuleku» peaosades mängivad Mait Malmsten, Genka ja Ago Anderson. Filmi režissöör on René Vilbre ning produtsendid Kristian Taska ja Evelin Soosaar-Penttilä.  Taanist pärit algstsenaariumi seadis eesti keelde ning huumorikultuuri Martin Algus.

Peakangelaste kõrval astuvad üles kuumad noored staarid Mart Müürisepp, Märt Pius, Grete Klein, Kristiina-Hortensia Port ning kolmiku abikaasasid ja endisi kallimaid kehastavad säravad diivad Maarja Jakobson, Ülle Lichtfeldt, Marika Korolev, Kadri Adamson ja Maris Kõrvits.

«Klassikokkutulekut» on tänaseks kinodes vaatamas käinud üle 131000 vaataja, kes on kinokassadesse jätnud aukartustäratavad 712000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles