Järjekordse turisti lollus tappis luige (5)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turist tiris luike pildile, hiljem luik suri
Turist tiris luike pildile, hiljem luik suri Foto: Facebook

Bulgaarlanna tiris luike tiivast, et teda koos endaga pildile saada, mistõttu luik hiljem suri.

Bulgaaria turist oli reisil Makedoonias, kui tal tekkis soov teha pilti koos luigega. Ta haaras luigel tiivast ning tiris ta veest välja, et koos poseerida, vahendab Telegraph.

Pärast pildistamissessiooni lõppu jättis naine luige lihtsalt vedelema ning luik hiljem rannal ka suri. Pealtnägijate sõnul ei osanud luik esialgu lähenevat naist karta, kuna linnud olevat turistidega harjunud. Vaatamata sellele, et luik oli ilmselgelt endast väljas ja üritas naise haardest vabaneda, ei lasknud turist tal minna.

Viimasel ajal on avalikkuse ette tulnud mitmeid juhtumeid, kus loomad kas surevad või saavad vigastada turistide soovi tõttu nendega pilti teha. Nii suri veebruaris beebidelfiin, kelle turistid veest välja võtsid ning käest kätte ulatasid, et teda paitada ja pildistada. Floridas tõmbas mees veest välja väikese hai ning surus ta vastu maad, et koos pildile jääda. Pärast lasi ta hai õnneks küll vette tagasi ning hai pääses eluga.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles