Šarmikas ime! Goldtime pani naistepäeval teemandid tantsima!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti suurim juveelikaupluste kett Goldtime esitles naistepäeval esmakordselt imelist  «Dancing Diamonds» kollektsiooni.

Foto: Goldtime

Tegemist on Goldtime'i 10. juubeliaastale pühendatud erikollektsiooniga, mida oli võimalik eile Viru Keskuses esmakordselt näha.

«Dancing Diamond» kollektsiooni kuuluvad kaelakeed on juveelimaailma teemantehte kategoorias uudse lähenemisega. Teemandiga kaelaehe reageerib Sinu igale liikumisele, südamevõnkele, emotsioonipuhangule ja laseb vääriskivide kuningannal väärikalt «tantsida». Läbi liikumise püüab ehe veelgi enam valgust ja peegeldab teemandi sära kogu hiilguses.

Foto: Goldtime

«Dancing Diamonds» erikollektsioon saabub Goldtime'i kauplustesse aprillis.

Foto: Goldtime

Teemantide tantsu nautisid mitmed Eesti moe- ja elustiiliajakirjanikud, blogijad ja Goldtime'i moelembesed külalised.

Anu Saagim jagas mõtteid ja tundeid oma kogemustest «Dancing Diamonds» kaelaehte esmakordsest kandmisest Eesti Vabariigi presidendi vastuvõtul ja sellesse kiindumisest.

Foto: Goldtime

Sündmuse kõrghetkel loositi välja esimene «Dancing Diamonds» kaelaehe.

Anu Saagim fortuunana tegi õnnelikuks saates «Eesti Tippmodell» südameid võlunud German Pinelis´e. Ilus ja ülõnnelik German jagas siiralt oma rõõmujoovastust külalistega.

Foto: Goldtime

Maitsemeeled pani sel õhtul tantsima õhetav roosa Ecusson Cidre Rose, Illy hõrk kvaliteetkohv ja Angeelika Kangi hõrgud maiused. Palgele pani briljantset sära Make Up Store ja Kairit Tuhkanen.

Foto: Goldtime

Goldtime on Eesti suurim juveeli- ja kellakaupluste kett. Goldtime'i kauplused asuvad nii Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Kuressaares, Viljandis, Jõhvis kui Kohtla-Järvel.

Vaata pilte meeleolukast õhtupoolikust Goldtime'i kaupluses!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles