Eesti trendikas moebränd August esitleb FIBITil värsket kollektsiooni

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti trendikas moebränd August
Eesti trendikas moebränd August Foto: promo

Paar aastat tagasi komeedina Eesti moetaevasse tõusnud modell Äli Kargoja poolt loodud bränd August ühendab  minimalistliku joone ning loodussõbralikud kangad.  12. märtsil esitleb August Viru Keskuse moesündmuse FIBIT raames oma oodatud kolmandat kollektsiooni Lookbook 3.

Kollektsiooni looja Äli Kargoja sõnul inspireeris teda selle loomisel ümbritseva elu võlu ning Eesti kaunis loodus. Näeme skandinaavialiku esteetika kargust ja puhtust nii värvipaletis kui ka kangaste valikul, sekka jaapanipäraseid elemente lõigetes.

Foto: promo

Kevadsuvise garderoobi valikul soovitab Äli eelkõige panustada kvaliteedile: «Kindlasti võiks oma garderoobi läbi mõelda ning mitte teha emotsionaalseid, tarbetuid oste. Selle asemel võiks soetada midagi kauakestvat ja kvaliteetset. Ise võtan kevadel kapist välja ikka heledamad asjad, lemmikkombinatsioon on ülesuuruses Josephi valge triiksärk ja mustad teksad.»

Foto: promo

Augusti uus kollektsioon loob elegantse kontrasti romantiliste, pehmete joonte ning sportlike elementide vahel. Meile kangastuvad mugavad, suvised, laiad siluetid kreemjasvalge, sügavsinise ning musta kombinatsioonis. Kangastevalikus  kohtab nii fairtrade jäigemat orgaanilist puuvilla kui ka kerget bambussiidi.

Kindlasti iseloomustab kollektsiooni jätkuvalt ka Augustile iseloomulik naturaalsete ja kehasõbralike kangaste kasutus, mis tulevad GOTS-sertifikaadiga kangavabrikutest. Viimane on kindel kvaliteedimärk, mis garanteerib muuhulgas ka selle, et kangad on toodetud minimaalse ökoloogilise jalajäljega.

Viru Keskuse moesündmus FIBIT toimub Viru Keskuse aatriumis 11-12. märtsil. Täpsema kava leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles