Lohan ründas narkosõltlaste kliiniku töötajat?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: SCANPIX

Alkoholi- ja narkosõltuvusega kimpus olev Hollywoodi staar Lindsay Lohan ründas väidetavalt sõltuvusravi keskuse töötajat.

Politsei sõnul said nad Californias asuvasse Betty Fordi sõltuvusravi kliinikusse väljakutse 12.detsembril, kirjutab People.

USA väljaannete andmetel tekkis Lohani ja keskuse töötajate vahel tüli sellest, et staar kliinikusse õigel ajal tagasi ei ilmunud.

Kinnitamata andmetel ründas Lohan ühte töötajat, tekitades talle kehavigastusi.

Riverside`i maakonna asešerifi Herlinda Valenzuela sõnul nõuab kannatanu kriminaalasja algatamist. Juhtumi uurimine jätkub.

Kohus määras selle aasta oktoobris, et Lohan peab sõltuvusravile minema, kuna ta ei läbinud kohtu poolt määratud narkotesti.

Betty Fordi kliiniku esindaja Russ Patricki teatel vallandati nende keskuse töötaja, kes intsidendi ajakirjandusele lekitas. Töötaja rääkis sellest kõmuväljaandele TMZ.

Lohan peaks kliinikust välja saama järgmise aasta jaanuaris.

Lohan anti 2007. aastal kohtu alla, kuna ta oli autoroolis joobes olekus. Kuna ta ei suutnud sellel aastal läbida narkotesti, suunati ta narko- ja alkoholisõltlaste keskusse ravile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles