Ametikool ootab end tasuta harima

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaares saab õppida mööblit valmistama.
Kuressaares saab õppida mööblit valmistama. Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Kuressaare ametikool korraldab järgmisel poolaastal kümme tasuta täienduskursust, mille hulgas on näiteks ürtide kasutamine toiduvalmistamisel ning mööbli ja puittoodete valmistamine.

“Info kursuste kohta on paar päeva kooli veebilehel üleval olnud ja tundub, et on inimesi, kes meie täienduskursusi teavad ning hindavad, sest mitmel kursusel on juba üle poolte kohtadest täis,” sõnas ametikooli koolitusjuht Ade Sepp. “Populaarsed on näiteks pagarikoolitus väikeettevõtjatele ja maaturismiteenindus.”

Kursustel saavad osaleda kõik vähemalt 17aastased isikud, kes parajasti kuskil ei õpi. “Meilt on palju küsitud, kas töötud ja pensionärid võivad samuti osaleda, ning saan vastata, et võivad küll,” lisas Sepp.

Kursused viiakse läbi ajavahemikul jaanuarist juunini, loengute maht on sõltuvalt kursusest 24-80 tundi ning õppegrupi suurus 10-12 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles