Treiler: «Nädalalõpp Kanal 2ga» üllatab täna ootamatute faktidega kuulsate külaliste elust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga», Liina Randpere
«Nädalalõpp Kanal 2ga», Liina Randpere Foto: Ardo Kaljuvee

Kanal 2 heatujusaate «Nädalalõpp Kanal 2ga» stuudio on täna elevust täis, sest Kristjan Jõekalda ja Teet Margna külalisteks on olümpiavõitja Erki Nool, näitleja Merle Palmiste, raadiohääl Liina Randpere ja laulja Grete Paia. Üllatusi jagub tänases saates nii kuulsatele külalistele kui ka saatejuhtidele endile!

«Ma olen terve elu mittesportlane olnud,» teatab Kristjan Jõekalda täna algatuseks Erki Noolele. Spordist tuleb aga olümpiavõitjaga juttu siiski. Nii tõsiselt kui huumoriga, sest olümpiakomitee presidendiks pürgiv Erki Nool üllatab saatejuhte faktidega oma nooruspõlvest. Selgub, et kõva trenni kõrval oli Erki Noolel noorena aega ka meelt lahutada.

Foto: Ardo Kaljuvee

Sama ootamatu on ka tänane vestlus Teet Margna ja Merle Palmiste vahel, kes avastavad, et nad on peaagu ühte ametit kunagi pidanud. Ja see pole ei tele ega teater! Ühtlasi haaratakse Merle Palmiste mängu, kus näitlejanna peab maha müüma ühe pissipoti. Trikk on aga selles, et ta ise ei teagi, et tegemist on potiga.

Foto: Ardo Kaljuvee

Nagu ikka, on ka tänases saates üles astumas üks armastatud Eesti muusik. Sedakorda esineb stuudios Grete Paia, kes jagab Teedule ja Kristjanile ka oma kogemusi Itaalia elust. Sekeldused lennujaamas ja elamused Itaalia ööklubidest, neil kolmel jätkub juttu täna kohe kauemaks.

Foto: Ardo Kaljuvee

Ja üks eriline külaline on saates veel! Äsja emaks saanud Liina Randpere käis Teedul ja Kristjanil külas vahetult enne beebi sündi. Kuidas suhtub supersportlik Liina rasedusse ja millisena kujutab ette emadust, sellest kõigest juba täna õhtul!

Foto: Ardo Kaljuvee

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2 ekraanil täna 21:30, kohe pärast «Klipijahi» viimast osa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles