Kõrv peale! Studio Barnhus'i poisid tulevad laupäeval Von Krahli hullama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Studio Barnhus on multifunktsionaalne nähtus - DJ-trio, plaadifirma ja stuudio Stockholmi Barnhusgatanil - mis rikub juba pikemat aega oma värvikirevusega tänapäevase tantsumuusika halli ja üksluist mõõtkava.
Studio Barnhus on multifunktsionaalne nähtus - DJ-trio, plaadifirma ja stuudio Stockholmi Barnhusgatanil - mis rikub juba pikemat aega oma värvikirevusega tänapäevase tantsumuusika halli ja üksluist mõõtkava. Foto: Erakogu

Studio Barnhus on multifunktsionaalne nähtus - DJ-trio, plaadifirma ja stuudio Stockholmi Barnhusgatanil - mis rikub juba pikemat aega oma värvikirevusega tänapäevase tantsumuusika halli ja üksluist mõõtkava. Viimase 6 aastaga 40+ plaati nii Rootsi kui väljamaa sõprade muusikaga väljutanud Barnhusi kamp paistab tuuritades silma oma rõõmsa, eklektilise, teadliku ja maksimaalselt tantsitava muusikalise valiku poolest. 

Seekordsel AUX üritusseriaalil ongi kohal mainitud nähtuse esindajad, lausa duublis.

Kornel Kovacs on Ungari-Rootsi DJ, produtsent ja Studio Barnhus'i mänekas, pomo ja suur kahuuna. Juhatab leibelit koos Axel Boman'i ja Pedrodollar'iga, väljastab muusikat lisaks Barnhus'ile ka teiste plaadifirmade nagu Numbers, Smallville jt alt. Kavas spektakulaarne showcase nii Barnhus'i kui kõige muu põntsuva rõõmu asjus.

Naphta on DJ, produtsent ja Red Bull Music Academy vilistlane Poolast, kes tuntud Detroti gruuvide, riukalikult diskose house/techno ja jazzile omase loovuse poolest. Oma põnevust on ta ilmale kuulamiseks visanud leibelite Transatlantyk, OMENA, õhtu kangelase Studio Barnhus jt kaudu ning noorsandi debüütalbum «7th Expedition» dropib kavakohaselt lähiajal. 

Ehk siis maitsev kaheraudne - Kornel Kovacs ja Naphta - järgmisel AUX'il põmm-põmm tegemas.

Üritus Facebookis.

Pilet 8 eurot.

Uksed 23.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles