Naine kasutas viljakusravis ja võimsamate orgasmide saamiseks kaane

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apteegikaan
Apteegikaan Foto: Wikipedia.org

Ühendkuningriigi pealinnas Londonis elav Nina Evans kasutas viljakusravis ja paremate orgasmide saamiseks kaane.

Evansi teatel diagnoositi tal 40. eluaastate alguses emakas mitu kasvajat, mis tegid lapse saamise võimatuks, talle taheti teha emaka eemaldamisoperatsioon ja selle tõttu hakkas ta otsima alternatiivravimeetodeid, edastab metro.co.uk.

Nüüdseks 50-aastane naine avastas enda jaoks kaaniravi, mille abil vabanes kasvajatest.

Evansi esimene laps sündis, kui ta oli 28-aastane, kuid ta tahtis pärast teist korda abiellumist veel lapsi.

«Olin kaaniravist varem kuulnud, sest mu juured on Leedus. Seal kasutatakse kaane mitmete haiguste puhul ja arvasin, et see suudab aidata ka mind,» teatas Evans.

Ta lisas, et kui enamik inimesi näeb kaane vereimejatena, siis tegelikult on rõngasusside hulka kuuluvad kaanid head ravimid.

Olles lasknud kaanidel oma verd imeda kaheksa kuud, kadusid kasvajad ja Evansil õnnestus 45-aastasena rasestuda.  

«Kaaniravi ei olnud hea ainult viljakusele, vaid ka mul tekkis rohkem energiat, mu nahk muutus säravaks ja veri puhtamaks. Lisaks hakkasin saama võimsamaid orgasme kui ka pärast lapse sündi oli väga palju rinnapiima,» nentis naine.

Ta selgitas, et ta lasti arstil kaanid oma vagiinasse viia, kust need liikusid edasi emakasse ja hävitasid kasvajad. Kaanid olid naise emakas umbes pool tundi ja siis hakkasid end täisõginuna ta kehast välja kukkuma.

«Juba seitsme päevaga oli muutus näha. Lisaks tervisele paranemisele muutus mu menstruatsioonitsükkel täpsemaks,» lisas Evans.

«Kui keegi kardab, et mõni kaan jääb emakasse, siis sellist ohtu ei ole. Täissöönuna kukuvad nad kõik välja. Soovitan kõigile kaane, kes vajavad viljakusravi ja tahavad saada võimsamaid orgasme,» teatas naine.

Nüüdseks on ta poeg Noel viieaastane ning ta sünnitas poja kasutades sünnitusvalu vähendamiseks seljale pandud kaane.

50-aastasena soovib ta saada veel kolmanda lapse ja ka seda kaanide abil.

Wikipedia: kaanid (Hirudinea) on rõngusside hõimkonda kuuluvad loomad, keda on maailmas umbes 400 liiki.  Nad võivad elada mage-, merevees ja maal.

Kaanide iseloomulikuks tunnuseks on keha ees- ja tagaosas olev iminapp, millega nad kinnituvad substraadile. Kaanidel on 33 kehalüli ja hästi arenenud lihastik.

Apteegikaane (Hirudo medicinalis)  kasutatakse meditsiinis mitmete haiguste raviks. Näiteks glaukoomi, südame isheemiatõve, veenilaiendite, hemorroidide, paistetuse, trombide, gangreeni, südame- veresoonkonna haiguste, infarkti, vererõhuprobleemide, tursete, hormonaalsete häirete, põletike ja liigesevalude ning ka kasutatud vererõhu alandamiseks.

Apteegikaanist eraldatud hirudiin takistab vere hüübimist ja seda kasutatakse veenipõletike ravis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles