Lugeja küsib: kas endisel esileedil Evelin Ilvesel oli kohane kirbukal riideid müüa? (9)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves ja Beatrice Buduaari turul
Evelin Ilves ja Beatrice Buduaari turul Foto: Instagram/ Beatrice

Nädalavahetuse Buduaari turgu Saku Suurhallis külastas palju rahvast, kelle jaoks olid magnetiks staarmüüjate kaubad. Erilist elevust tekitas aga endine esileedi Evelin Ilves, kes oli välja pannud mitmeid põneva looga rõivaid.

Endine esileedi Evelin Ilves oli kirbukal müüki pannud ka Singapurist ostetud kleidid ning riigivisiitidel kantud kostüümid. 

Evelin pajatas, et oli turul esimest korda: «Ime, et üldse julgesin tulla nii suurde kohta. Aga sõpradega oleme varem omavahel küll riideid müünud.»

Endise esileedi käitumine tekitas aga kahtlusi Elu24 lugejas, kes ei kujutaks ette näiteks Michelle Obamat kirbukal oma ametiriideid müümas.

«Kuidas on selline asi võimalik? Kas see on esileedide imago kujundamisele hea?» imestab lugeja, kas lahutatud endine esileedi võib nüüd kõike teha, mis pähe kargab, et ainult pildis püsida.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles