Club Atlantis võtab jõulud vastu DJ Tom Lilienthali ja DJ Kaarel Kosega!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Atlantis võtab jõulud vastu DJ Tom Lilienthali ja DJ Kaarel Kosega!
Club Atlantis võtab jõulud vastu DJ Tom Lilienthali ja DJ Kaarel Kosega! Foto: Klubi Atlantis
Reedel toimuval Xmas Suprprise üllatuspeol astub uues Club Atlantises esmaskordselt pulti kurikuulus DJ Tom Lilienthal. Saturday Stardust aga saab uue kõla laupäeval kui klubis mängib DJ Kaarel Kose.
Häid uudiseid on aga ka R'n'B fännidele! Neljapäeviti toimuma hakkav  Body & Soul meets R'n'B toob Tartusse erinevaid tutntuid R'n'B artiste. Sarja tõmbab käima DJ Anton Must.
 
Xmas Surprise on tõeline ja ehtne üllatuspidu, mis toob Club Atlantisesse legendaarse DJ Tom Lilienthali, kelle muusikaline mitmekülgsus ja talent ei vaja pikemat tutvustust. Xmas Surprise on parim koht, kus end jõuluõhtul üllatada lasta. Naistele on öö läbi sissepääs tasuta!
 
Sel laupäeval Saturday Stardust'il aga on klubi DJ Kaarel Kose kätes ning sellest ühemeheprojektist tõotab tulla pidu, mille muusikaline lahendus ületab kõik ootused - laupäevane tähetolm klubihittide maailmas saab pärast Kaarel Koset uue ja palju ekstaatilisema tähenduse.
 
Tuntud raadiohääl ja hiljaaegu DJ-rolli naasnud Kaarel Koset võis Club Atlantises näha ka eelmisel reedel kui ta CAT live Abrahami soojendas.
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles