Intsestiisa Josef Fritzl peksti läbi ja talle tehti kohtingurakendusse võltsprofiil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josef Fritzl 2009. aastal kohtus
Josef Fritzl 2009. aastal kohtus Foto: SCANPIX

Austrias eluks ajaks intsesti eest trellide taha saadetud Josef Fritzli vanglakaaslased peksid ta läbi ja tegid populaarsele kohtingurakendusele ta võltsprofiili.

Kohus saatis Alam-Austriast Amstettenis elanud Fritzli trellide taha selle eest, et ta hoidis oma tütart Elizabethi 24 aastat vangistuses, vägistas teda ja sai temaga mitu last, edastab The Local.

Austria meedia teatel ründas kaasvang Fritzlit, lüües tal mitu hammast välja. Rünnaku põhjuseks oli, et kaasvangid vihkavad 80-aastast vägistajast intsestiisa.

Fritzlit valvad tavaliselt neli valvurit ja teiste vangidega ta eriti kokku ei puutu, kuid hiljutisel juhtumil pääsesid kaasvangid siiski temani.

Vangla direktori Josef Schmolli teatel ei tea ta  Fritzli vastu suunatud rünnaku põhjust.

Kaasvange kahtlustatakse sellest, et nad tegid kohtingurakendusse Lovoo Fritzlile võltsprofiili.

Austria meedia teatel jäi see profiil ühele naisele silma ja ta helistas selle juures oleval telefoninumbril, mis on tegelikult vangla number.

Fritzl kannab vanglakaristust, mille puhul ta saab alles pärast 15 aastat esitada kohtule palve tingimisi karistuseks. Ta saadeti 2009. aastal trellide taha tütre vägistamise ja temaga seitsme lapse saamise eest.

Fritzli juhtumit kajastati maailma meedias laialdaselt, kuna tegemist oli väga pikka aega kestnud intsestisuhte ja seksuaalvägivallaga. Fritzli naine elas samas majas, kus mees tütart keldris hoidis ega teadnud  juhtunust midagi.

Juhtum tuli päevavalgele, kui Fritzl tõi tütre ja temaga saadud kaks last keldrist välja, valetades et nende tütar tuli pärast 24 aasta pikkust eemalolekut koju tagasi, olles saanud vahepeal kaks last.

Fritzli naisele tundus see kahtlane ja ta kutsus politsei. Uurimine paljastas tütre vangistamise ning DNA-testid kinnitasid, et laste isa on Fritzl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles