Vaata! Läti bänd Triana Park naases Eestisse, et teha midagi erakordset

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triana Park
Triana Park Foto: Viljandi Vibes

Eestis rohkelt populaarsust kogunud ja silmapaistvate esinemiste poolest tuntud Läti ansambel Triana Park leidis oma tee tagasi naabrite juurde, et salvestada Viljandis täiesti unikaalne akustiline versioon oma loost “Sons and Daughters”. Tulemus valmis Viljandi Vibes sessioonide raames.

Triana Park ei ole tavaline baltikumi bänd, neile meeldib asju teistmoodi teha. Seekord on nad otsustanud kuulajale energiasüsti andmise asemel minna palju tundlikematele maadele, haarata ootamatult kätte ka tšello ning salvestada Viljandis üks muusikasessioon. Mis juhtub, kui kokku segada Red Hot Chili Peppers, Björk ning Led Zeppelin ja seejärel kogu kupatus muuta akustiliseks? Seda saab näha Triana Parki uues Viljandi Vibes sessiooni videos!

Viljandi Vibes on akustiliste live-sessioonide kanal, mille eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat ja põnevaid paiku Viljandis. Artistide seas on nii värskeid koosseise, kui ka juba paljude lemmikuteks saanuid. Triana Park on järgmine samm edasi, tuues pildile välismaised muusikud. Viljandi Vibesi tegemisi saab jälgida nende kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles