Galerii: GAG Pink Floydi võimas tribuutkontsert

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

22. detsembril 2010 oli Nokia Kontserdimajas võimalus kogeda ainulaadset Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E kontsert-show`d – „Is There Anybody Out There?”. Lavale astusid Gustav Adolfi Gümnaasiumi noored koos tuntud Eesti muusikutega. Kontserdile oli kutsutud Maidla lastekodu lapsed ja ratastooli kasutavad liikumispuudega muusikahuvilised ning nende saatjad. 

Heategevusliku kontserdi raames astus lavale ühtekokku ligi 50 muusikut, nende hulgas ka solistidena mitmed tuntud Eesti staarid nagu Ott Lepland, Riho Sibul, Vaiko Eplik, Mikk Tammepõld, Artur Talvik, Norman Salumäe jt. Mängiti tuntuimad ja mõjukaimad lugusid Pink Floyd’i albumitelt  “PULSE”, “The Wall” ja “ Dark Side of the Moon”.

Gustav Adolfi Gümnaasiumi andekad noored võtsid käsile suurejoonelise projekti, milles kogeti, kuidas Pink Floydi suurepärane muusika, müstilised lood ja legendid mõjutavad ka tänapäeva noori, hoolimata sellest, et muusika on kirjutatud juba aastakümneid tagasi. 22. detsembri kontserti võis pidada edasiarenduseks möödunud kevadel GAG’i hoovis toimunud kontserdist.

Lisaks kontserdil esitatud muusikale, pandi rõhku ka suurejoonelisele show’le. Kontserdil kaasa teinud inimesed tegid oma asja kire ja pühendmusega ning pakkusid külastajatele unustamatu elamuse.

Kogu sündmusega oli hõivatud üle saja inimese. Nokia kontserdimaja saal koos rõduga oli viimseni täis. Suurejooneline kontsert-show pani väärika punkti GAG kultuurisündmustele 2010 aastal.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles