Stilist Katrin Kirsipuu: kevad toob nii pastellid kui kirgliku flamencostiili

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilist Katrin Kirsipuu:
Stilist Katrin Kirsipuu: Foto: Heili Mägi

Reedel Tasku keskuses toimuva moegala Fashion Meets Dance keskuse show stilist Katrin Kirsipuu leiab, et kevad on parim aeg, mil kanda midagi vallatut. «Kevad on alati lõbus, ajab kõik pöördesse ja loomulikult ka moe! Selle hooaja eriilmeliste trendisuundade vikerkaar peibutab ja lubab valikuid igale maitsele. Pastellide õrn puudutus, temperamentsed flamencosatsid või hoopis vana hea teksa uued nüansid, kõik on moes,» rääkis Katrin.

Stilisti enda lemmikuks on selle kevade väikese vimkaga trend – spraykunst riietel, teisalt on alati omal kohal ka lihtne valge T-särk ja äge paar ketse.  Kui uurida, millest võiks kevade tulles oma garderoobis täiesti loobuda, leiab stilist, et rohkem kui konkreetne rõivaese paistab välja kandja isikupära ja meeleolu. «Eelkõige võiks kanda riideid, mis teevad õnnelikuks. Ükskõiksusel ja mornil olekul ei ole kevades kohta, parim aksessuaar on ikkagi naeratus.»

Katrin toob reedesel moeüritusel Taskus lavale keskuse moeparemiku etenduse, mille rohkem kui 30 komplekti pakuvad rohkelt kevadist stiiliinspiratsiooni.

«Etenduse moebuketist leiab nii geomeetriat, läbipaistvust, läikivate pindade kosmilist sädelust kui ka vihjeid eelmistele kümnenditele. Lillemustritega on nüüd küll nii, et vaatamata sellele, et naised vaimustuvad neist igal kevadel, lavale me neid seekord ei luba. Mis muidugi ei tähenda, et neid Tasku kauplustest ei leiaks. Väike vimka on üks sõna, mis iseloomustab reedel lavale tulevaid kooslusi,» kergitas Katrin saladuseloori.

Glamuurne moeõhtu Tasku keskuses reedel, 18. märtsil algab kell 21.00 ja seda juhib šarmantne Uku Suviste. Lisaks Katrin Kirsipuu stiliseeritud keskuse kevadsuvise moeparemiku etendusele näeme ka Eesti ühe tippdisaineri ja 2014. aasta Kuldnõela võitja Kriss Sooniku üllatusterohket pesumoeetendust ning pilkupüüdvat tantsushowd, kuhu on koondatud erinevas stiilis põnevad numbrid, Vanemuise balletist charlestoni ja moderntantsuni.

Moekat reedet on oodatud veetma kõik huvilised, ainus piirang on seotud vanusega – galale pääseb alates 18. eluaastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles