Linna kõige lõbusam pidu BAILE-bon teeb suure tagasituleku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BAILE-bon pidas maha eriti möllurohke hooaja lõpupeo
BAILE-bon pidas maha eriti möllurohke hooaja lõpupeo Foto: Maksim Toome

Juba homme teeb latiino tantsu pidu Baile-bon üle aastase vaheaja järel taas linna lõbusaks! Üritus toimub alates reedest vanalinnas asuvas klubis Privé iga kuu kolmandal reedel.

«Kui pika talve väsimus on võimust võtmast ja on soov igavast ja hallist argielust puhata ning tunda tõelist vabadust täiel rinnal pidutsedes, siis on parim ravim tõeline latiino pidu - BAILE-bon!» kiidab üritust korraldaja Gert Laasme.

Foto: Maksim Toome

Ehitatakse ka midagi täiesti esmakordset: «Klubi laieneb Harju tänavale – nimelt ehitame ainult selleks õhtuks suure 6x12 meetrit klaasist akendega telgi, et sissepääs oleks sujuvam ja kunginglikum,» üllatab klubi Privé omanik Helen Mahmastol.

Foto: Maksim Toome

Ei ole tähtis kas külastajad oskavad tantsida või mitte – BAILE-bon on latiinopidu kuhu võib tulla igaüks. Kohapeal toimub Salsa, Bachata, Reggeaton tantsuõpetus proffidelt George Daniels Lõuna-Aafrikast ja Enrique Fabregas Kuubalt.

Foto: Maksim Toome

Muusikat valivad kahes saalis latiino-, vene- ja tantsumuusika hitte DJ Bell ning tantsuõpetuse ja -show kogemustega õpetaja Jorge Hinojosa Ecuadorist. Silmailu ning show-särtsu lisavad go-go tantsijad ja kuumad trummarid.

Klubi uksed avatakse kell 23.00. Külastajatel on kohustuslik peoriietus ja peoking.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles