Muutumissaade päästis elu: paljukannatanud Karin julges lõpuks minna tööle ja kooli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu imeline muutumine - Karin
Minu imeline muutumine - Karin Foto: TV3

Sarjas «Minu imeline muutumine» osalenud Karini lugu puudutas paljusid. Naine oli välimuse tõttu tundnud koolikiusu ja elanud üle abielulahutuse. 

Karin elab ja õpib Paides ning tal on ka töökoht olemas.

«Ma töötan Koerus ja ma olen väga rahul oma eluga. Kui ma ei oleks saatesse läinud, ei oleks ma tööle ega kooli läinud. Ma näen, et ka mu lapsed on õnnelikud. Nende pärast läksin ka sinna tegelikult, sest mu lapsi mõnitati selle pärast, milline oli ema,» ütles Karin «Seitsmestele uudistele». «Laste isa ka mõnitas, mida ta üldse tunnistada ei tahtnud. Need mõnitused olid jubedad.»

Uus välimus on Karini enesetunnet igas mõttes tublisti kohendanud. 

«Ma vaatan nüüd, mida ma endale selga panen. Ma muudan ennast, kui kooli lähen. Püüan osta ka endale riideid. Värvin ennast ja hoolin endast rohkem. Mulle meeldib nüüd peegel, mis vanasti ei meeldinud. Inimesed võivad mõelda, mida tahavad, et ma ei hooli endast pärast. Hoolin ikka küll,» ütles Karin.

Draama pole palju üle elanud Karini elust aga kadunud. Suhted eksmehega, kes talle kogu muutumisprotsessi vältel toeks oli, on praegu külmemad kui kunagi varem.

«Mu laps elab küll hetkel tema juures, kuna ta käib seal kooli. Ma suhtlen ainult lapsega, eksmehega ma ei tohigi suhelda, kuna tema uus naine ei luba. Ma tahaks vahel suhelda, sest ma tahan, et ta oma lastega hästi läbi saaks, aga mulle tegid need solvangud eile nii haiget, et ma nutsin lausa,» tunnistas Karin.

Pärast saate eetrisolekut kuulis Karin, et mees ei tunnistavat tema noorimat tütart enam oma lapsena.

«Kõige hullemini tegi see haiget, et laste isa oli öelnud, et mu väiksem tüdruk ei ole tema oma. Ja ma tahan, ma soovin DNA-testi. Ma tõesti tahan seda,» rõhutas Karin.

Karin ei ole pärast lahutust kiirustanud uue suhte alustamisega, sest kardab taas haiget saada. «Ma kardan jubedalt seda valu, mida olen 13 aastat kannatanud.»

Haiget teeb ka see, et paljud anonüümsed kommenteerijad on Karinit nimetanud halvaks emaks, kuna ta omaenda probleemide kõrvalt olevat lapsed unarusse jätnud.

«Need kommenteerijad jätku meelde - ka lapsed oskavad lugeda. Need ei tee ainult emale haiget, vaid ka lastele. Nad ei julgenud täna isegi kooli minna nende kommentaaride tõttu,» ütles Karin. 

Vaata lähemalt TV3 videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles