Galerii! Avangard Galeriis avati noorte moeloojate loomingul põhinev näitus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile avati Pärnus, Avangard Galeriis näitus “Uus Noor Mood”. Väljapanek põhineb noorte moeloojate loomingul, mis viimaste aastate vältel olnud esindatud vabariiklikul konkursil “Noormood”. Eksponeeritud on erinevate aastakäikude kollektsioonide paremik Kirke Talult, Mirjam Kalmannilt, Laura Viialt ja Tiina Lüüsalult. 

Varasemate kollektsioonidega on kõrvutatud ka uuemat loomingut väljendamaks osalejate loomingulisi arenguid viimaste aastate jooksul. Väljapanek peegeldab konkursil osalemiste valusid, vaevu ja rõõme läbi moeloojate ja korraldajate pilgu.

Tänavune “Noormood” konkurss leiab aset 26. märtsil algusega kell 17.00 Pärnu Uue Kunsti Muuseumis. Osaletakse kahes vanusekategoorias. Osavõtjaid on Pärnust, Tallinnast, Kuressarest, Viljandist ja Põltsamaalt.

Näitusel eksponeeritakse nii esemeid, mis on kantavad, kui ka esemeid, mida võiks liigitada kunstiteoste alla. Mitmeid neist on võimalik ka galeriist endale soetada.

Näitus “Uus Noor Mood” jääb Avangard Galeriis  avatuks 4. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles