Treiler: Kanal 2 toob täna ekraanile eestlaste loodud telemängu «Mälupokker»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mälupokker», Powerliftin Barbie ehk Eesti esimene inim-Barbie ja Villu Tamme paremal
«Mälupokker», Powerliftin Barbie ehk Eesti esimene inim-Barbie ja Villu Tamme paremal Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Reedesed teleõhtud saavad täiendust uue mälumängu näol, sest täna õhtul kell 20:30 alustab Kanal 2s telemäng «Mälupokker». Ees ootab haarav turniir, mis paneb proovile ka väga kogenud mängijate närvid. Võitja võib selles mängus selguda alles viimase küsimusega, sest lisaks teadmistele vajavad mängijad siin ka õnne. 

Täna Kanal 2s startiv «Mälupokker» on omalaadne kombinatsioon klassikalisest mälumängust ja pokkerist, kus põnevus säilib mängu lõpuni, sest teadmiste kõrval hakkab mängukäiku sekkuma ka õnn. Eestlaste loodud telemäng paneb mängijad panustama oma teadmistele ja sellest sünnivadki kõige pinevamad olukorrad, kus hea õnne korral võib ühe õige vastusega võita terve mängu. Ja ka vastupidi, võib juhtuda sedagi, et terve mängu häid teadmisi näidanud osaleja kaotab saate ühe saatusliku veaga.

Foto: Marion Pettai / Kanal 2

«Mälupokkeri» turniir koosneb viiest eelvoorust ja finaalist. Seejuures pole õnn mitte alati kogenud mälumängijate poolt. Pingeliseks kujuneb juba tänane avasaade, kus vastamisi lähevad punkar ja ristsõnade koostaja Villu Tamme, ajakirjanik Karoliina Vasli, hinnatud mälumängur Hugo Tang, avalikkuses nimega Powerlifting Barbie tuntust kogunud Anne Smith ning suur mälumänguhuviline Virge Pihel.

Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Kanal 2 on esimene telekanal, kus Eestis loodud «Mälupokkerile» kaasa elada saab. Plaanid on aga mängu arendajatel märksa laiemad. «Ambitsioon on terve maailm. Tahame Eestist kaugemale jõuda, sest ka maailmas on see turunišš täiesti tühi,» märgib idee autor Teet Kalmus, kes peab oluliseks, et saade pakuks vaatajale eelkõige mängurõõmu ja põnevust.

Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Uus telemäng toob tele-ekraanile tagasi ka multitalendi Mart Sanderi, keda võib asjatundjaks nimetada nii mälumängus kui ka pokkeris.

«Minu meelest on see üks tark ja hariv saade,» kiidab Mart Sander, kes «Mälupokkeriga» on seotud rohkemgi kui vaid tema saatejuhi roll. Nimelt pärinevad Mardi sulest ka mitmed saates esitatavad küsimused. Ja kuigi saatejuht on ise kibe käsi ka pokkeris, on saatesse kaasatud siiski professionaalne diiler Mariliis Elmik, kes vastutab korrektse mängukäigu eest.

«Mälupokker» alustab Kanal 2s täna kell 20:30, kohe pärast «Kuldvillakut».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles